• Fri 21 Jun 2019 22:42
    1408 visningar
    26 svar
    26
    1408

    Överviktig, BF feb.2020 (förhoppningsvis)

    Jag blev tvungen att gå till en dietist i och med att mitt BMI var nästan vid 30, fetmagränsen. Jaha, tänkte jag, tack för det! Där fick jag tips att lägga en deciliter havregryn i min morgonsmothie för att göra den mer mättande. Ja, det var typ det enda vettiga jag fick med mig. Och så, Försök undvika sötsaker och motionera. Hallå, som om man inte vet detta.

    Jag förväntade mig en bra kostplan, verktyg för att hantera illamående och viktuppgång, för det var det svåra. Att försöka döva det ständiga illamåendet ledde till att jag åt var som helst.

    Jag får inte gå upp mer än 6-8kg. Har redan ökat 3 kg nu i vecka 11. Så jag fattar verkligen inte hur detta ska gå?!

  • Tue 23 Jul 2019 23:05
    #17

    Nu är jag i vecka 16, och benen har svullnat upp och när jag hukar mig, trycker det i vaderna, på kvällarna värker benen. Redan.. Har inte klarat av stödstrumpor nu i värmen, Men i höst på kontoret åker dom på.

    Det känns därför som att det inte är bara viktuppgång utan en hel del vätska jag går omkring och bör på. För tyngre känns det ju. Jag har packat ner min våg, för vi har storrenovering på gång. Tänkte igår leta fram den för att checka av, men nej. Varför öka på ångesten?

    Jag gör så gott jag kan. Jag tar inga kvällsdubbelmackor, äter inte banan och fil på natten när jag har svårt att sova, och så rör jag mig bara lite mer.

    Tycker bara det är svårt inför hösten att klä mig fint på kontoret, och inte komma i HMs supertighta mammajeans, alla fastnar i vaderna på mig. Och chinos är det ont om.

    Hallå.. det finns många mammor som inte är sådär små och nätta.

Svar på tråden Överviktig, BF feb.2020 (förhoppningsvis)