• DanneH­ade
    Thu 20 Jun 2019 17:42
    295 visningar
    2 svar
    2
    295

    HBO's Chernobyl "2-4 megaton bomb som skulle göra Europa obeboligt i 100 år"

    Ser att du hittat den där roliga webbsidan där man kan testa kärnvapen. Själv suttit där och sprängt Köpenhamn ett par hundra gånger, avkopplande.


    I alla fall. Jag tillhörde den stora gruppen människor som sprang runt och sa att "Chernobyl" är den bästaste serien ever! I början. Har börjat tänka efter lite.


    Det är fan inte någon speciell serie egentligen, jag stör mig förvisso mer på alla de narrativa klichéer de har tvingat in i serien (för att vi stackars korkade tittare ska ha förmågan att hänga med) än vad jag stör mig på de tekniska detaljerna som är fel. Men låt gå att det är störande när manusförfattare känner att de måste vrida upp till 11 och överdriva tills det nästan gränsar det absurda. "Om vi inte lyckas stänga av kaffekokaren i lunchrummet på Chernobyl så kommer hela universum att upphöra".


    Men tycker endimensionella skurkar som är onda för ondskans skull gör mer för att förstöra serien. Samma med endimensionella moraliskt fullkomliga karaktärer som Ulana Khomyuk som förmodligen skapats främst av politiska/kommersiella skäl.


    Allt grundar sig i en bristande respekt och förtroende för den filmtittande befolkningen. Hotet måste överdrivas storskaligt, annars klarar inte vi korkade plebejer att behålla intresset.


     


     

Svar på tråden HBO's Chernobyl "2-4 megaton bomb som skulle göra Europa obeboligt i 100 år"