Forum Övrigt - Familjeliv.se
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Varning för Skuru skola!

  Lör 22 jun 13:10 Läst 0 gånger Totalt 2 svar
  Lör 22 jun 13:10 +1

  Jag vill varna alla för Skuru skola. Stökig skola som är dålig på att ge information och med en ledning som inte tar tag i skolans ordningsproblem. Förut fanns en bra biträdande rektor, men han har slutat. Nu är det en ny ledning och vad dom har för tanke med skolan kan man verkligen fråga sig?! Hög omsättning på personal. Oroligt och otryggt. Välj någon annan av Nackas skolor om ni vill välja en bra skola med arbetsro, trivsel och trygghet.

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-06-22 13:17
  Kommentaren gäller Skuru skola i Nacka kommun.

 • Lör 10 aug 11:57 #1

  Tråkigt att höra då vi är nyinflyttade till Nacka och mina barn nu ska börja på Skuru skola. Någon annan som har samma eller är av annan åsikt?

 • Anonym (En bra skola är livsvi­ktigt)
  Visa endast
  Tis 10 sep 16:14 #2

  Hej!

  Jag kan dessvärre bara hålla med den person från Nacka som utfärdade varningen. Stökig skola med en frånvarande och otydlig ledning. Eleverna får bete sig som dom vill, nuvarande ledning har tagit bort alla ordningsregler! Stor omsättning på personal. Dom bästa lärarna försvinner, nya lärare hela tiden. Eleverna hinner aldrig etablera en kontakt med sina lärare för det kommer alltid någon ny. Det har förekommit en hel del våld på skolan som tystas ned. Lärarna kan knappt hålla lektioner pga ordningsproblem. Nacka har massa andra bra skolor. Välj någon av dom! Vi har flyttat vårt barn från Skuru skola. Det ångrar vi inte.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll