Inlägg från: Anonym (.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Är hon otrogen? Är det jag som är överkänslig? Ska jag fortsätta?

    Tecum skrev 2019-06-24 21:23:37 följande:

    Hon är 36 och har varit singel hela livet. Givetvis har hon haft ett antal sexpartners och om  du inte kan ta det är det kört för er. Sen om hon kör dubbelt nu, troligen kollar hon av marknaden. Hon märker din osäkerhet och den är avtändande.
    Vad du ser är vad du får. Inte säkert att hon kommer att vara otrogen men du kan inte vara säker på att hon stannar då hon tydligen har svårt för längre relationer.
    Varför tog det slut med ditt ex då ni hade det så bra? 


    Kvinnor behöver inget skäl för att göra slut.

    http://www.familjeliv.se/forum/thread/79710576-aj-mitt-ex-har-traffat-en-ny
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (men va) skrev 2019-06-25 00:19:49 följande:

    Bara hon vet om hon är otrogen, men ja, du verkar väldigt överkänslig. Du är "väldigt bekant med bakteriell vaginos". Det behövs verkligen sex för att få det. Du verkar ha enorma hjärnspöken, som först tar henne på resa och sedan inte vill röra henne. Nej, avsluta det där. För bådas skull.


    Jag tycker inte han är överkänslig.

    Jag kanske skulle påstå att jag inte skulle bry mig för att verka cool om det här dök upp som ämne, men i verkligheten skulle jag också dumpa en sån här tjej eller kanske bara låta bli att bry mig nåt annat än knullandet tills det bröt ihop.

    Ha andra mäns sperma i sig när man dejtar, smussla med Tinder, det känns som en rätt trashig brud på nåt sätt. Sen är det säkert så att de flesta tjejer kanske är så men att det inte märks, men i det här fallet så skulle det kännas för sunkigt att för att få några djupare känslor.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Äckel) skrev 2019-06-25 13:27:22 följande:
    Försök rädda dig själv iallafall. Att tjejen hade sex innan dig gör henne inte till en dålig människa. Och jag gissar att du också sprutade i henne. Det var väl sunkigt av dig, eller är det bara brudar som har skyddsansvar? Detta är inte 1950 och shaming är totalt ute, och du är knappast oskuld själv. Skaffa lite bättre värderingar innan du börjar dejta.
    Jag kan inte se att nåt förändrats sen dess, folk är väl fortfarande som de alltid varit.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (va) skrev 2019-06-26 22:39:04 följande:
    Vart skriver han att hon hade andra mäns sperma i sig när hon dejtade? Hon hade ju brutit med den hon dejtade innan när det hon träffade TS, och det tar väl max några timmar innan sperma är helt borta ur kroppen.
    Det tar åtminstone en vecka, ibland nio månader. Men TS skrev att hon luktade så det var säkert samma dag eller dagen innan, kvinnor har få gränser om de inte tror de ska bli påkomna, vilket är ett roligt ord i sammanhanget.
  • Anonym (Kaffedraken)
    AnnaSthlm skrev 2019-06-26 22:59:16 följande:

    Du gjorde allt för ditt ex och du vill göra allt för din dejt. Gör allt för dig själv istället, bli inte medberoende (igen).


    Anonym (felix) skrev 2019-06-26 23:02:28 följande:

    Fokusera på det du vet.

    Hon är 36, du är 30. Hon har alltid varit singel, du har bara haft ett långt förhållande. Ni har träffats på Tinder, och hon verkar fortfarande hålla på och smussla där. 

    Redan så här tidigt i er relation får du noja över hennes tidigare sexliv. Inte utan anledning ser det ut till. Om hon formelt sett är otrogen eller inte, är inte avgörande. Heller inte om hennes livstil, gör henne till en bra eller dålig människa. Hon passar inte till dig helt enkelt. 

    Ni får ingen lång framtid tillsammans. Gå vidare till någon mer stabil och som har liknande behov.



    Bra råd här TS.

    Och släng Tinder, du hittar bara skit där, inte alls vad du vill ha, det är samma skrot och korn som den här tjejen vid varje svep. Och är tjejerna inte såna innan Tinder så de det snart efter svept ett tag där.

    Jag har skaffat en app som lägger till ansiktssprut på på tjejernas ansikten på min Tinder så att alla ser ut som bukkake flickor för att hålla i minnet vad det handlar om på Tinder.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Mika38 skrev 2019-07-06 00:07:33 följande:

    Så vi har en kvinna som alltid varit singel, hon hittar en fin man som har det gott ställt och bjuder på utlandsresa ????


    Haha
Svar på tråden Är hon otrogen? Är det jag som är överkänslig? Ska jag fortsätta?