• Anonym (Kaffedraken)

    BIM augusti 2019

    Hoppar också in! Missade juli-tråden helt då jag hade bim 28/6 men mensen blev 4 dagar sen så nu räknar jag med bim runt den 1-2/8. Hade haft några regelbundna cykler på ca 28-29 dagar och räknade med det denna gång också. Men eftersom jag inte använder äl-test så missade vi ju uppenbart äl denna gång eftersom den kom senare denna månad. Nya tag denna månad! Andra försöket till syskon.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Freya18 skrev 2019-07-02 12:42:06 följande:

    Kanske att jag också har BIM 1-2/8, får se nu hur mensen ter sig bara. Den är lite segstartad, blöder inte så mycket men känner mensvärk.

    Även för oss är det andra försöket till syskon! Har en son på ett år. :)


    Min mens var också klurig denna gång. Har iofs alltid spottings 2-3 dagar innan mensen kommer igång men denna gång hade jag sån mensvärk dessa dagar. Det brukar jag inte ha, så ett tag trodde jag nästan att jag kanske var gravid trots allt.

    Jaja, det var ju bara första försöket. Nu väntar dessutom semester med svärföräldrarna så blir skönt att inte behöva tacka nej till alkohol och avslöja när det är så himla tidigt i graviditeten.

    Har också en son, han blir 2 år i augusti. :)
  • Anonym (Kaffedraken)
    Pepsin skrev 2019-07-03 15:14:38 följande:

    Verkligen! ???? Fick mensen idag som jag räknat med så nya försök! Men kommer bli svårt att få till när vi mitt under den veckan är hos svärföräldrarna i deras sommarstuga...


    Kommer också befinna mig hos svärföräldrarna i deras sommarhus när det vankas äl...Vi får väl skicka ut dom med sonen så vi får tid för en snabbis någon dag, haha. Men inget testande för mig denna månad heller, svårt att smyga runt med det när man befinner sig där känner jag. Blir det så blir det liksom, framförallt vill jag kunna njuta av semestern.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Haha, nu har vi fått vara uppfinningsrika för att få till det här kring ägglossning. Befinner oss med sonen och svärföräldrarna i svärföräldrarnas sommarhus på kusten och tillfällena växer ju inte direkt på träd.

    Började ha äl-flytningar igår så idag när sonen sov lunch smög vi ner till svärföräldrarnas båt och låg loss. På tisdag åker vi hem så då lyckas vi väl få till det också. Inser att risken är stor att det blir missat denna månaden, men så får det väl vara när man vill njuta av annat som semestern erbjuder. :)

  • Anonym (Kaffedraken)

    Vet inte exakt när äl var då jag inte testar men skulle tro att jag är på äl+8 ungefär idag. Tror bim blir 1/8 men tror äl kom tidigare denna månad än förra och därmed kan nog cykeln bli lite kortare så att det kan bli bim sista dagarna i juli istället.

    Känner jag efter för symptom så är jag lite trött men framförallt har jag börjat ha ilningar i brösten. Det är helt nytt för mig. Någon som känner igen det som gravidsymptom? Ingen direkt molvärk i livmodern än så länge, det hade jag förra cykeln men då kom ju mensen så det ser jag inte som ett symptom för mig. Håller verkligen tummarna för oss alla!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Precis som jag trodde blir nog bim lite tidigare denna månad, borde bli på tisdag. Har fått lite spottings idag så räknar med att det blir mens istället för plus. Vet ju att vi hade lite svårt att få till det kring äl då vi var med svärföräldrarna på semester men är ändå såå besviken denna gång. Hänger kvar i tråden iaf då nästa bim blir i slutet av augusti.

  • Anonym (Kaffedraken)
    joss1234 skrev 2019-07-28 12:42:22 följande:

    Åh tråkigt :/ det är svårt det där att pricka in när man ska iväg.. vi va borta förra cykeln dagarna i början av ÄL och denna va ja tvungen att åka i slutet av ÄL så vet inte heller om mitt tar sig denna gången :/ men har ca 5 dar kvar till bim och känner inte speciellt mkt, men min pms har inte dragit igång vilket den annars hade gjort för några dar sen (har lång pms) så kanske finns det lite hopp.. men känns inte som att ja e gravid, så har nästan ställt in mig på det, så kanske jag inte blir lika besviken.. men man blir ju alltid det ändå :/ vi får stötta varandra här!


    Håller verkligen tummarna för dig! Man vill ju så gärna att det ska bli ett plus, även om detta bara var andra försöket för vår del och det är ju ingenting! Vi får kämpa vidare helt enkelt.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Freya18 skrev 2019-07-28 13:04:23 följande:

    Vi ligger lika du och jag. Jag har sedan ägglossningen fått småblödningar i princip varje dag. Det är väl det som kallas mellanblödningar antar jag. Jag väntar på att mina spottings ska köra igång. Har endast kommit pyttelite rosa stänk på pappret idag, men känner smått med mensvärk så det borde komma igång när som helst. Ska ta en långpromenad idag och se om det startar igång det. Är lite sugen på att köpa ett test idag, men man blir ju så besviken när det är negativt. Nu är det ju ändå så nära BIM. Förmodligen imorn då.


    Precis samma här, bara lite brunrosa på pappret vid toabesök. Men så är mina spottings vissa cykler, senaste gångerna har det dock brukat vara en omgång rött blod ca 2-3 dagar innan mensen drar igång. Så detta skiljer sig ju lite. Hade brunrosa flytningar i 3 dagar mellan äl och bim när jag var gravid med sonen men tycker nog att det kom längre från bim den gången. Jaja, helt kört är det väl inte förrän mensen drar igång. Håller tummarna för oss, om inte nu så nästa försök!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Hade nästan börjat hoppas att det ändå skulle bli något denna gång trots att jag började få lite brunrosa flytningar i söndags. Brukar ju ha spottings, men oftast i 2-3 dagar bara. När mensen fortfarande inte kommit igång idag började jag hoppas. För att på em få klarrött blod, som dock nu avtagit igen. Bim är imorgon. Antagligen kommer mensen igång imorrn, men hoppet är ju det sista som överger en! Har haft så konstiga ilningar i brösten och skum värk i livmoder, höfter och ljumskar. Menmen, oavsett så hänger jag kvar i tråden. Kommer mensen imorrn så blir ny bim runt 30/8.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Idag kom mensen igång som jag trodde. Inte så deppad nu som jag var i söndags när jag fick mina första spottings. Hej och hå, nya tag! I augusti ska vi göra en bebis! :) Ny bim blir väl 31/8, lite beroende på äl såklart.

  • Anonym (Kaffedraken)
    FH24 skrev 2019-08-10 07:36:08 följande:

    Hej!

    Är idag på ÄL + 8, men då cykeln varit så konstig denna månad så har jag varit rätt förvirrad. Fick igår ett ytterst svagt streck på rfsu (vet att det är tidigt att testa) och idag ett rött streck på predictor early. Dock svårt att fotografera i morgonljuset men syns tydligt i verkligheten. Vet därför inte om upplösningen på FL ger möjlighet att se något på bilderna. Bifogar ändå. Vad tror ni?


    Tycker mig verkligen se ett streck! :) Håller tummarna för dig!

    Mensen tog slut i tisdags och nu är det dags att ladda om för tredje försöket till syskon. ÄL bör vara typ på torsdag. Har faktiskt köpt digitala äl-test denna månad och tänker börja testa på måndag eller tisdag. Imorgon fyller lillprinsen 2 år, så då blir det kalas. Behövs verkligen något positivt denna vecka som varit oerhört tung då jag fick beskedet att en av mina närmsta vänner fått aggressiv bröstcancer. 32 år med 2 små barn. Sätter verkligen perspektiv på livet. Ett plus denna månad vore såå välkommet.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Åh så roligt med så många plus i tråden! :) Stort grattis till er allihop!

    Själv fick jag blinkande smiley på äl-testet imorse för första gången så nu ska det liggas på ett par dagar, haha. :) Lycka till alla andra som är kvar och väntar!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Här plussas det ju som bara den! Såå skoj, vilken månad! :) stort grattis till er alla!

    Själv fick jag fast smiley på CB digitala äl-test igår, första gången jag kör med äl-test. Väldigt skönt att få lite mer svart på vitt att det är nu det sker och inte bara chansa och gå på känsla. Vi har fått till det varje kväll sen 3 dagar tillbaka, får se om jag kan flörta till mig en omgång till idag, haha. Varit en jobbig omgång för mannen, då han fått prestationsångest och haft svårt att avsluta. Men tillslut har det gått alla gångerna, all cred och kärlek till honom. :) Vi vill ju så gärna båda två.

    Men visst är vi väl några som ligger lika nu på äl i dagarna och bim i slutet på augusti? Kul att följas åt! :)

  • Anonym (Kaffedraken)
    Skrollan94 skrev 2019-08-17 08:29:19 följande:

    Tog detta nyss. Vad tror ni, äl +10? Vågar jag hoppas?


    Tycker definitivt att det syns ett streck! :)
  • Anonym (Kaffedraken)
    MeAndMyself skrev 2019-08-19 20:29:18 följande:

    Tror du? Kan en nidblödning vara så lite som lätt rosa på pappret? Och visa sig så länge som tre dagar?

    Trodde en nidblödning var klarröd och max en dag ????


    Jag hade antagligen en nidblödning min förra graviditet, den varade i 3 dygn och var brunrosa så visst kan du ha haft en nidblödning! Håller tummarna för dig! :)
  • Anonym (Kaffedraken)

    Är nu på ÄL+4, har molvärk till och från precis som dig Freya18. Det hade jag dock förra cykeln också och då blev det ju inget så tar inte det som ett för mig även om det såklart kan vara det också. Har bara fått en känsla av att det inte tagit sig denna gång heller, även om jag vet att man inte behöver känna massor av symptom innan bim. Det gjorde jag inte min förra graviditet.

    Jaja, det är bara att vänta och se. Såå lätt...;)

  • Anonym (Kaffedraken)

    Borde idag vara på äl+9. Haft lite molvärk till och från. Har idag blivit helt makalöst trött, men efter två dagar med galet mycket jobb så kan det lika gärna bero på det. Blev igår kväljd av kaffelukt, men det är en lukt jag avskyr från början så behöver inte betyda nåt heller. Äh, ni vet ju hur det är. Man letar tecken i det minsta och kommer med ursäkter för att man inte vågar hoppas. Så spännande att följas åt här sista augusti-veckan! :)

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jaha, äl+10 idag då, bim-4. Inga spottings än. Är lika nervös varje gång jag går på toa att jag ska få rosa på pappret. Har i helgen känt av lukter väldigt tydligt och imorse på jobbet var det extremt och jag kväljdes ett par gånger. Precis som senast när jag var gravid. Reagerar inte alls på dessa lukter på jobbet i vanliga fall, är ju så van. Fick en ju att börja hoppas lite igen även om jag tycker det är jobbigt att hoppas om det sen inte blir något.

    Har ett test liggande i badrummet men det använder jag tidigast på lördag om spottings och mens uteblir.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Äsch då, idag dök mina spottings upp precis som vanligt 3 dagar innan bim. Blä...Bara att peppa upp sig för ännu ett försök.

Svar på tråden BIM augusti 2019