• Anonym (Ledse­n Mowgli­)
    Fri 5 Jul 2019 01:31
    972 visningar
    52 svar
    -2 +1
    52
    972

    Har lyckats för bra med min hund

    .. så att jag anser att jag har förstört henne. Hon är så välanpassad till samhället trots sin ras som älskar att dömas ut. Hon har inga aktiva eller inaktiva jaktinstinkter kvar... Vilket gör mig rent ut sagt ledsen. Och hon är alltid den som blir sårad av andra hundar.


    Hon startar aldrig ett slagsmål utan i värsta fall svarar efter att ha blivit attackerad. 


    Tjej kompisens hund attackerade min nyligen och det var så att dom satt fast i varandra båda två. Det värsta jag varit med om ifrån min hunds håll.  Fick t om bända upp käkarna på min..


    Konsekvenserna av slagsmålet blev att min hund fick 2 djupa sår och 1 mindre.. medans den andra enbart fick en rispa på örat, antagligen av klon ifrån min.
    Inga andra skador överhuvudtaget.. alltså INGA !!!!!!! Hon har alltså bara naggat lätt och hållit kvar trots att hon blev attackerad ! Hur sjukt är inte det ?


    Nu har hon blivit huggen av nästan alla de vanliga raserna utan att ge någon skada tillbaka överhuvudtaget på någon hund. Det har alltid varit vi som fått söka upp veterinär efteråt medans deras alltid har klarat sig!!!!!!!!


    Har grov ångest, visst jätteskönt att de andra inte har blivit skadad självklart, men känns som att hon är förstörd ifrån att vara det hon ska vara, att få vara en riktig hund!


    Och hon är en Amstaff..utan stamtavla.
    Och nej,jag sponsrar inte sådant men tog henne innan hon skulle skickas till avlivning för att hon var "förstörd och för aggressiv".


    Det ända hon inte gillar idag är hjul. Och klickande ljud som t ex när ett spännband dras åt eller ett spärrhandtag.


    Ang jakt instinkterna så nej, hon gillar att lukta i spåret efter hararna men att jaga någon hare gör hon aldrig och har inte gjort så länge som jag har haft henne. Hon hjälpte mig att valla bort en fågelunge ifrån välanvänd parkeringsplats häromdagen utan några problem.


    Människan gillar att klappa mig på axeln, för att ha lyckats så pass bra. Men jag mår dåligt över det då jag upplever det som att hon inte får vara sig själv, som en hund borde få vara.

  • Svar på tråden Har lyckats för bra med min hund
  • Anonym (Ledse­n Mowgli­) Trådstartaren
    Fri 5 Jul 2019 07:32
    #8
    -2
    Benny Retro skrev 2019-07-05 03:38:30 följande:

    Precis, att lyckas för bra med något resulterar i motsatt effekt. Det ska jag bära med mig.

    Har lyckats för bra att hålla mig nykter, så nu slog det över och jag är påtänd igen. Fan vad irriterande det är att alltid vara för bra på allt jag gör.


    haha så rolig du är! Men nja jo.. Hon är som människan vill att en hund ska vara,vilket för mig betyder är dåligt då allt människan gör med djurvärlden är i princip onormalt. Förutom de som hjälper djur och får ut dom till det fria igen !
    Riktiga Hjältar ! Så däri ligger syftet med tråden.
  • Anonym (Ledse­n Mowgli­) Trådstartaren
    Fri 5 Jul 2019 07:38
    #9
    -2
    Dexter dot com skrev 2019-07-05 06:13:09 följande:

    En amstaff ska inte ha jaktinstinkt så det har du förmodligen inte fostrat bort utan den har aldrig funnits. Varför släpper du ihop din hund med andra hundar om din hund blivit attackerad och huggen upprepade gånger?


    Släpper ihop och släpper ihop. Kom igen. Hundar är flock djur och en hund som inte får socialiseras mår dåligt av det. Och det är ALDRIG i själva mötet som det sker utan vid senare tillfälle. Förutom med schäfern vi mötte runt ett hörn. Alltså så har hundarna lekt med varandra i eller hälsningen redan är avklarad och det har varit avslappnat när det har skett ifrån andra hundar.
    Sista gången var dock människans fel och med en hund som min har lekt med i flera dagar.
  • Anonym (Ledse­n Mowgli­) Trådstartaren
    Fri 5 Jul 2019 07:45
    #10
    -2
    bullen1984 skrev 2019-07-05 07:02:42 följande:

    Varför utsätter du din hund för att bli biten av andra hundar? Det var det värsta jag läst på länge..

    Jag har en 2 årig bully och han hälsar ytterst sällan på andra hundar. Finns ingen anledning. Inte så att jag går runt själv och skakar hand med människor jag inte känner på stan.
    Introduceras han med andra hundar så tar vi det lugnt, och då har han aldrig visat aggression mot andra hundar.

    Så nja jag anser inte att du har "lyckats". Tikar, speciellt i de raserna tycker inte om varandra och till skillnad från hanar som mest låter illa när de gör upp, så kan tikarna döda varandra. 
    Så jag tycker mest du låter oansvarig och okunnig. 


    En hund som inte får socialiseras mår dåligt. Iallafall under sina unga år. Och som jag skrev precis till en annan så är det inte direkt okända hundar. Du vet för övrigt inte vilken ras det var på den andra hunden i denna situation eller varför situationen uppstod. Dessutom visst stämmer det du skriver om tikar, men rent generellt gäller det okastrerade tikar. Vilket min inte är.. Hon är alltså kastrerad. Men visst,har märkt av från andra tikar att de inte gillar min alltid då hon är kastrerad och antagligen inte luktar som "hon ska". Men det har aldrig skett något i en sådan situation. Så är de "det värsta du har läst" så kan du inte ha läst så mycket.
  • Anonym (Ledse­n Mowgli­) Trådstartaren
    Fri 5 Jul 2019 08:01
    #13
    -1
    BurningDiamond skrev 2019-07-05 06:39:26 följande:

    Låter mycket märkligt att din hund hamnar i slagsmål stup i kvarten. Min hund har hitintills aldrig hamnat i slagsmål. Vi besöker allmänna hundrastplatser/rastgårdar i princip dagligen och bor centralt i Malmö, så vi träffar massor av hundar varje dag, både kända och okända.

    Min gissning är att din hund har blivit dåligt socialiserad i tidig ålder och inte "prata hund" flytande och uppvisar ett beteende som triggar kamp-beteendet hos andra hundar. Eller så rör du dig i kretsar/områden där dåligt hund-beteende uppmuntras.


    Ja det är så sjukt tråkigt att de situationerna har uppstått. Visst gjorde jag fel en gång som tillät mig övertalas till ett möte i början. Men min har inte attackerat någon ifrån start så det går faktiskt inte att skylla på henne eller mig till fullo. Hon hade jättesvårt med socialiseringen i början, precis som du säger att hon inte visste hur. Men hon har lärt sig det sen ca 2 år tillbaka. I början satt hon själv och tittade mest på när de andra lekte och sökte sig mest till oss människor. Det var så sorgligt. Men det problemet finns inte idag. De hon inte gillar vänder hon bort huvudet ifrån lite grann och då kallar jag på henne och hon kommer direkt.


    Skulle hellre påstå att jag rör mig kretsar där alla ses som en "bra" hundägare i vanliga folkkära ögon men i själva verket inte har någon kontroll på sin hund alls. Och visst det hade ju kunnat gälla mig om det inte vore för att hon faktiskt ALDRIG har gjort någon annan illa. Inte ens lite lite grann med munnen! Jag har stenkoll på henne medans andra inte ens har någon "gard" utan allt är ju så frid och fröjd.


    O ja, självklart tror man att den andra personen känner sin egna hund när dom är så avslappnade osv, men får ofta kommentarer att de tydligen inte gjorde det efteråt.


    Så anser inte att det inte jag och min hund som är problemet. Då vi heller aldrig har gjort skada. Det är dom som tror att deras hund aldrig kommer göra något och inte ens tittar efter tecken på sin hund där den påvisar ett beteende eller reaktion.. de som inte ens reflekterar över det är de farliga hundägarna. Och oftast så reagerar dom inte heller vid en situation utan  man får själv sära på dom ensam. Förutom i sista situationen då vi hjälptes åt otroligt bra måste jag säga, så otroligt att jag blev riktigt förvånad.

  • Anonym (Ledse­n Mowgli­) Trådstartaren
    Fri 5 Jul 2019 08:29
    #21
    -1
    Anonym (Signaler) skrev 2019-07-05 07:46:20 följande:

    Får hålla med andra, något låter jäkligt fel när det tillåts få så långt gång på gång. Jag tycker du behöver backa och kika på vad som är den gemensamma nämnaren i alla dessa slagsmål, nämligen du och din hund. Jag har själv en hund som varit "kaxig" stora delar av livet och som uppvisat rätt mycket triggande signaler vid hundmöten. Vi har ofta provocerat fram reaktioner hos andra hundar men aldrig hamnat i slagsmål eftersom jag har koll på hur hundarna interagerar och tar henne därifrån vid tecken på att någon av hundarna inte kan hantera situationen. Idag är situationen bättre, men hon är fortfarande den som ibland möter andra hundar med hög svans, öronen framåt, på stolpiga ben och med ögonkontakt, vilket kan göra andra hundar väldigt osäkra. Hon tycker såklat att hon är supertrevlig, det vi märkt genom åren är att hon trots allt är glad att se och träffa andra hundar, hon har bara ett jätteudda sätt att visa det. Det är mitt ansvar som ägare att se till att min hund inte utsätts för risker i samband med att hon träffar andra hundar.

    1. Vi vänder omedelbart vid möte med lösa hundar, jag litar inte på någon som går med sin hund lös.

    2. Jag släpper aldrig henne med okända hundar, och tar god tid på mig för att introducera. Upprätthåller hon sitt alerta kroppsspråk så är det inte lämpligt att låta hundarna interagera. Tappar hon snabbt "intresse" så finns potential för att låta dem utforska.

    3. Andra hundar med skärpa och som gärna utmanar är helt enkelt inte lämpliga lekkompisar. Skapa inte konflikter i onödan.

    Jag har också en sån där mycket socialt kompetent, "snäll" hund som "godtar allt" och älskar alla, han får inte heller interagera med hundar som jag tycker läser signaler dåligt eller är provokativa för jag vet att alla hundar har en gräns, man ska inte ens tillåta att den testas utan ta hunden därifrån långt innan. Han skyddas också från barn i stor utsträckning.

    När det kommer till hundar är det helt enkelt inte sant att en attack kom från ingenstans.


    Visst drar man gärna en gemensam nämnare.


    Men


    1: När en hugger vid plötsligt möte i en husknut där ingen såg varandra försent det var för sent. Går det inte att skylla på mig eller min hund.


    2: När de redan har socialiserat sig och min går omkring och luktar och tittar inte ens på andra hunden när den bara högg tag ifrån sidan (det sista du skrev; "När det kommer till hundar är det helt enkelt inte sant att en attack kom från ingenstans" stämmer alltså inte, då hunden kan ha varit lynnig eller haft ont utan att ägaren vet om det).


    En ensam lös hund är bättre än 2 i koppel. Garanterat. Och eller en ensam då den oftast har utsatts för slit och ryckts i utav sin ägare i kopplet! Otroligt många ägare gör detta och går och pillar på sin mobil, rycker till när hunden vill stanna och lukta och sedan själv stannar 4 meter senare för att koncentrera sig i mobilen, och hunden sitter där och tittar bakåt till platsen igen. Det väcker sorg och frustration hos hunden och den kan lättare utåt-agera på något i sin nivå senare.


    Dessutom så hälsar vi på kanske ca 1 av 100 hundar. vilket inte är så speciellt många.


    Ang mötet har jag redan beskrivit i förra inlägget precis hur min hund reagerar och hur jag behandlar det. Och ingen konflikt har uppstått vid hälsningen och den senaste kvarten efteråt.


    För det 4:e så bör varje ägare ta ansvar över sin egna hund genom att lära känna den utan och innan i hens beteende. Men människan dömer hellre andra än att se sina egna brister. Jag har även redan erkänt 1 misstag. Mer än vad någon av har gjort hittills, utan ni har bara motargumenterat eller spytt galla, fastän min hund aldrig har gjort någon annan illa. Vilket gör erat beteende rätt sjukt. 


    Och i sista fallet så var det människans fel. Och hen erkände det då hen råkade utlösa händelsen av misstag.


    Så jag förstår att man gärna vill se den gemensamma nämnaren, för det är ju den enklaste vägen att gå, visst ? Det är ju jobbigare att faktiskt läsa, förstå och analysera objektivt istället för att enbart vara kritisk och beskylla direkt. 


    Ärligt talat visste jag inte att rottwielern skulle jaga efter min hund och jag antog att ägaren visste hur hunden skulle reagera vid en sådan situation vilket den hade noll koll på. Men visst det var mitt fel som lät mig övertalas till mötet. Dock i början och ett nybörjar misstag, som inte har skett igen.


    Jag har tränat denna hund från att bli helt galen av att se en annan hund på 100 meters håll och stå och skrika som en hyena på bakbenen till att inte jaga efter harar (vilket den gjorde innan jag tog henne,så fel igen till den som skrev att den inte jagar)


    Till att en mopps högg henne i nosen och hon stod bara och tittade på den utan att göra ett enda mot drag. O det har hänt att hundarna har blivit lite små sura på varandra men hon kommer alltid efteråt och pussar den i lugn situation efteråt.Och det har aldrig hänt något då p ga det, vilket säkert du och flera gärna skulle tolka det som. Det handlar om slick i all vänskaplig mening.


    Ingen hög svans vid möte, ingen sköldpaddle kravling på backen utan neutral och nyfiken.


    Andra hundar som verkar skärpta och studsiga och energifulla undviker vi såklart också.

  • Anonym (Ledse­n Mowgli­) Trådstartaren
    Fri 5 Jul 2019 08:34
    #22
    -1
    Benny Retro skrev 2019-07-05 07:54:38 följande:
    Vad fan har du pangat i dig egentligen?

    Nja, en hund behöver en stark ledare som verkligen tar det ansvar som krävs. Du ska inte ha en jävla Amstaff, eller någon hund överhuvudtaget. Tills du har förstått att det inte är en leksak får du vara utan djur.
    Frågar DU mig det ? Men för att svara på detta, kom hem från jobbet nyligen så har inte pangat i mig något, däremot verkar du ha satt dig på en geting och inte fått loss taggen. Det övriga svarar jag inte på då du är tillräckligt bakom flötet märker jag och tänker inte lägga energi på detta.
  • Anonym (Ledse­n Mowgli­) Trådstartaren
    Fri 5 Jul 2019 08:41
    #27
    -1
    LFF skrev 2019-07-05 08:07:09 följande:
    Min terrier (jack russell) trivdes allra bäst när han slapp andra hundar efter en viss ålder! Han tyckte andra hundar var pest och pina. 

    Så jag skulle helt enkelt låta bli att släppa hunden med andra hundar. Hon mår helt uppenbart inte bra av det!

    Läser att hon även är kastrerad. Det kan vara en stor del i orsaken (tyvärr) till varför hon blivit attackerad och är därmed ytterligare en orsak till varför du ska se till att hon har bara ett litet fåtal andra hundar som hon umgås med, hundar som du vet inte bryr sig om att hon luktar annorlunda.
    Tack för posetiv kritik. Och nej det gör jag inte längre direkt. Nu var det människan som triggade igång händelsen utav en olyckshändelse. Så i sista fallet var det ingen av hundarnas fel. Men insåg hur jävla snäll min var när jag fick bända upp käkarna för hand och inte ett märke blev det på andra hunden förutom utav klon. Hon blev ledsen, det märktes tydligt då hon inte gick inte för att skada medans den andra gjorde det. Hon har favoritkompisar men tyvärr ses dom inte så ofta som hon skulle behöva. Tvärtom, alltför sällan. Och jag har pratat med de andra ägarna om det och dom lovar att börja träffas oftare men det händer ju aldrig. O denna sistnämnda hund hade hon lekt med i några dagar utan några problem.
  • Anonym (Ledse­n Mowgli­) Trådstartaren
    Fri 5 Jul 2019 08:51
    #28
    -1
    Anonym (Djurvän) skrev 2019-07-05 03:34:11 följande:

    Du räddade hennes liv och gav henne, vad jag kan förstå, ett tryggt och bra hem med en ägare som har förståelse för henne och tar väl hand om henne. Det är det finaste du kunnat göra för denna goa lilla tjej. Du räddade henne från att behöva dö i onödan och det om något är stort och betydelsefullt! Har i övrigt ingen kunskap om varken rasen eller jakt så hoppas någon annan kan ge svar gällande det. Var stolt över det du uppnått och försök att hålla henne på avstånd från andra hundar som ksn göra henne illa.


    Tack för dina varma ord.
    Det var nog det jag behövde höra för att dämpa ångesten lite.
    Du är helt klart finast i hela tråden, Tack <3

  • Anonym (Ledse­n Mowgli­) Trådstartaren
    Fri 5 Jul 2019 09:39
    #32
    -1
    Anonym (Signaler) skrev 2019-07-05 09:12:04 följande:
    Man kan ju inte vara beredd på allt. Spontant så låter det som att du inte har lika bra koll som du tror, ett mått av bristande självinsikt. Jag känner ju igen situationerna du beskriver och vill minnas att du haft några trådar förut, där du fått samma tips och råd men uppenbarligen vägrat ta åt dig då samma situationer verkar uppstå gång på gång. Jämför med en bilförare som anser sig vara såpass duktig på att köra bil att denne skarvar lite, kör lite för fort, gör lite för hastiga manövrar, slarvar med blinkers för att denne har fri passage etc. Den kan hantera situationen, men råkar ändå ofta ut för olyckor för att denne placerar sig i osäkra situationer där andra som inte är lika snabba inte hinner bromsa och blir stressade. Vems fel är olyckan? Du kan inte ens försöka tänka dig att den hund du fick i din hand som inte alls kunde hantera sociala situationer har ett uns kvar av det beteendet och att andra hundar läser av det bättre än du gör?

    I så fall är det inte jag som har svårt att analysera objektivt.

    Att en konflikt uppstår först efter att hundar fått analysera och värdemäta varandra är inte ett dugg ovanligt, så man måste vara på tårna även om en introduktion inledningsvis gått bra. Precis som du skriver så kan en hund vara lynnig eller ha en skada som gör ont som påverkar dennes beteende, menar du då att det kommer från ingenstans vid ett eventuellt utfall? Såklart inte. Man måste liksom räkna med sånt.

    Ett par situationer du beskriver är ju exempel på där din hund använder lugnande signaler mot andra hundar (vänder bort huvudet när en annan hund kommer fram, slickar andra hundar i mungipan) vad gör du när din hund känner ett behov av att lugna andra hundar? Jag tar min hund ut situationen utifall hennes signaler inte fungerar och så försöker vi en annan dag när signalerna inte är nödvändiga. Lika dant om andra hundar verkar behöva lugna henne, även om jag inte ser att hon är annorlunda så litar jag på att den andra hundens beteende skvallrar på henne. Märk väl att jag inte säger att det är nåt fel på din hund, tvärtom verkar hon göra det hon ska i såna lägen, lugna ner situationen, beteenden du säkert gjort ett bra jobb med att lära henne. Men du är nog inte så bra på att läsa situationerna som du verkar tro och eftersom konflikterna uppstår gång på gång så väntar ni ju för länge innan ni särar på hundarna.

    Vill inte måla fan på väggen, men ska jag tolka ditt stycke om koppel som att du föredrar att ha din hund lös?

    Vänligen citera där jag har skrivit att min hund lugnar ner andra. Och att jämföra hund med bilkörning är inte realistiskt. Och dessutom kör jag inte på sådant sätt som du fått för dig. Tvärtom ! Kör antagligen lite mesigt då jag har hund i bilen ! 


    Jag har henne lös där det går att ha henne lös. Så hur du tolkar det får stå för dig men har inget med mig att göra. Då du försöker vara så ordentlig i ditt skrivsätt så blir man förvånad över att du har missat att människan triggade igång situationen senast av en olyckshändelse. Och nej, det var inte jag. Du vinner inga poäng hos mig bara för att du skriver ordentligt då du dessutom inte kan ta in information. Och även uppger att en viss information ska ha dykt upp tidigare utan att kunna uppge den själv. Lös text med mycket fokus på andra saker som inte har med tråden att göra. Banala jämförelser. Och med tanke på hur hon var sen tidigare så har jag haft stenkoll på MIN hund och har då inte släppt ögonen ifrån henne för att inte missa några tecken. Medans de som hellre tittar på min brister i just det, att se sin egna hunds tecken! Som någon sa, så är det inte leksaker utan när något sker så går det snabbt, då jävlar ska man se till att ha koll på sin EGNA hund! Vilket jag återigen säger att jag uppenbart har då hon ALDRIG har gjort någon annan skada. Men verkar svårt för dig att ta in det.


    Min "mamma" skrev lika duktigt som dig, hon lider av Narcissism.
    Bara en tankeställare. Kan inte se att denna diskussion med dig kan gå framåt så jag önskar dig en trevlig dag och lycka till framöver.

  • Anonym (Ledse­n Mowgli­) Trådstartaren
    Fri 5 Jul 2019 10:48
    #34
    -1
    BurningDiamond skrev 2019-07-05 09:46:08 följande:
    TS, du har själv beskrivit att din hund ger lugnande signaler i dina inlägg.

    Varför blir du provocerad av att folk kan uttrycka sig ordentligt i text?

    Har aldrig skrivit att hunden lugnar någon med pussar. Däremot skrev jag att hon pussar i lugna stunder efter någon situation. Det är skillnad mot vad den som borde ha svarat försökte antyda. Och visst kan man enkelt tolka det som hen skrev. Men nej, min hund hoppar inte fram och pussar på den andra när den är upprörd eller irriterad. Utan först i en lugn situation efteråt. Skillnaden här är att det finns inget att misstolka då det är i en lugn situation och inte missuppfattas som det kan ha gjort och som tidigare syftade på. Och att hon väjer bort med huvudet är inte för att lugna den andra hunden. Det är ett starkt tecken för att man ska avbryta hälsningen innan något händer och hon visar att hon inte gillar "kontakten" genom att göra så. 


    Varför jag blev provocerad var antagligen för att jag såg liknande detaljer igenom hela texten som min "mamma" höll på med. Och den perfekta texten var bara en ytterliggare faktor men enklare sak att påpeka i relation mot det övriga detaljerna.

  • Anonym (Ledse­n Mowgli­) Trådstartaren
    Fri 12 Jul 2019 02:10
    #48
    -1

    Spelar ingen roll vad man skriver. Många av er "lyssnar" ju inte. Tack till Ignoramus som påpekade det du gjorde. Så typiskt att det alltid ska komma in någon och vända på hela situationen. 


    Nej jag har inte format hunden efter mina önskemål överhuvutaget! Men har varit tvungen att träna den så att den har blivit accepterad i människans samhälle.


    Nu har inte hunden gjort någon skada överhuvudtaget på någon annan utan enbart blivit utsatt. Sista konflikten där hundägaren satt och skulle ge min en godis bit men tappade balansen sittandes så att den vinglade med godis biten mellan min och sin egna hund får jag ta kritik för. Skulle aldrig låtit den sitta ner när den ger godis. Men trodde aldrig att man skulle tappa balansen sittandes. Vad gällande schäfern så är den tyvärr avlivad idag. Vad gällande rottwielern så har jag inte sett den på 1 år nu.


    Den sista hunden var en golden med bordiercollie i sig. Super gullig och snäll precis som min förutom att den gick in för att göra skada vilket min inte gjorde då den enbart fick en rispa i klon. Ja, min har blivit huggen av 3 chichuaer innan hon kom till mig. Blev även attackerade vid kyrkan av 5 småhundar som kom lösspringandes som högg henne i bakbenen. Den ägarinnan /hundvakten bara skrattade då vi försökte fly situationen då det var i början och jag inte kände hunden. 


    Den hunden som högg 15 min senare utan att min ens tittade åt dennes håll vågar ägarna inte hälsa på andra hundar med längre då den uppenbart inte verkar gilla andra hundar. Jättefina ägare och hund om man möter dom ensamma annars!


    Ni har säkert rätt till en viss del, fast det handlar inte om att jag inte kan läsa de andra hundarna, utan det handlar om att jag har varit så fokuserad på min då denna ras även döms ut så lätt. Så har dumt nog "litat" på de andra ägarna då vi alla känner våra egna hundar bäst, borde det ju vara. Men så är inte fallet uppenbart i de situationer vi har råkat illa ut. 


    Och ja, hänt att en pudel huggit min i nosen med. Reaktionen från min var; stod bara och tittade på hunden som; vad gör du? utan en min eller rörelse tillbaka.


    Har blivit rädd för att låta min att träffa andra lika stora eller större hundar.


    Ang du med blixten, du uppgav 2ggr men inte mer så här har du; https://sv.wikipedia.org/wiki/Roy_Sullivan


    Du som efterfrågade satt diagnos på min "mamma". Nej, hon har klarat sig undan allt ifrån sådant och även fängelsestraff vad gällande misshandel, sexuellt utnyttjande av barn (mig alltså), djurmisshandel plus alla de mordförsök hon utsatte mig för som skulle se ut som en olycka (just därför som jag idag lever trots alla gånger man blev nersparkad i trappan.) Tror även att jag kan läsa av djurs beteende bättre än er pålästa då vi har befunnit oss i stressade situationer och även hjälpt varandra (iallafall våran tidigare bordier collie, jackrussel och jag och även hästarna.)


    Och då har jag inte ens tagit upp hennes narcisstiska beteende än!


    Men du som efterfrågade diagnos är väl även en sådan människa som skulle förneka om en människa utan en arm eller ett ben skulle säga att den var handikappad, om den inte har papper på det, vill säga, visst?


    Hela mitt liv har kantats med saker som inte är normalt. Saker man har varit med om får människor att knappt kunna tro på det då de aldrig har hört om liknande, som t ex att bli inlindad i djurstängsel med blås ljud på hjärtat och tvingad att ligga kvar annars så upprepades det om och om igen. Ärligt så tror jag, eller snarare vet att jag läser av en hund bättre, men stressen från andra människor gör att jag inte kan vara fullkomlig då jag fokuserar på det som jag måste helt enkelt, vilket har varit att MIN hund INTE ska göra någon skada!


    Men fortsätt beskyll mig för att vara en dålig hundägare. Då kan jag fortsätta med att hata människan som bara förstör och tvingar in en i ett system man inte vill leva inom! Återigen, nej jag har inte "format" tränat min hund som JAG har önskat för det hade varit att leva som på savannen eller i djungeln tillsammans och jaga efter en föda och odla. Knappats gå till en affär och inte låta hunden kissa på gräsmattan för att det "blir gula fläckar" Patetiska människor asså! Så ja, hatar mig själv, för är en människa i denna nutid! Är värdelös på allt, okej? Är ändå inte i min rätta natur. Men kom inte o säg att jag är dålig hundägare för jag skulle döda för min hund och jag gör ALLT jag kan för den. Och nej, har inte massor med pengar, men har försäkring och går till veterinär för precis ALLT och äger enbart 1 par jeans som inte har hål i sig.


    Men klart ni inte kan ta till er den större bilden då det är lättare att vara liten och egoistisk. Tror ni ärligt talat att jag inte hade blivit anmäld om min hund nu hade gjort någonting ? Tvärtom, människor hatar ha mig här och har letat efter allt vad gällande dom kan för att försöka sätta dit mig på ett eller annat sätt. Men har inte lyckats på 4 år då hunden ALDRIG har gjort någon annan skada!


    Till dig som försökte förvränga HELA min tråd som Ignoramus påpekade till, kan du vara vänlig att i fortsättningen se till att förstå en text INNAN du häver ur dig en massa skit !??? O sluta vara en feg liten råtta bakom din skärm!
    En Falsk människa är vad du är!

  • Anonym (Ledse­n Mowgli­) Trådstartaren
    Fri 12 Jul 2019 07:01
    #50
    Anonym (Konstigt) skrev 2019-07-12 04:59:16 följande:
    Läsförståelse?
    Anonym (Konstigt) skrev 2019-07-07 14:26:09 följande:
    Jag kan förstå att bllixten visst kan slå ner två gånger hur otroligt det än är. Att det skulle ske 3-4-5-15 ggr gör det mer och mer otrolligt

    Rätt av dig, fel av mig. Ursäkta.


    I övrigt onödigt att vara sarkastisk. Men antar att du mår bra av att någon annan mår sämre.

Svar på tråden Har lyckats för bra med min hund