• Fri 5 Jul 2019 06:39
    969 visningar
    52 svar
    +4
    52
    969

    Har lyckats för bra med min hund

    Låter mycket märkligt att din hund hamnar i slagsmål stup i kvarten. Min hund har hitintills aldrig hamnat i slagsmål. Vi besöker allmänna hundrastplatser/rastgårdar i princip dagligen och bor centralt i Malmö, så vi träffar massor av hundar varje dag, både kända och okända.

    Min gissning är att din hund har blivit dåligt socialiserad i tidig ålder och inte "prata hund" flytande och uppvisar ett beteende som triggar kamp-beteendet hos andra hundar. Eller så rör du dig i kretsar/områden där dåligt hund-beteende uppmuntras.

  • Fri 5 Jul 2019 09:46
    #33
    +1
    Anonym (Ledsen Mowgli) skrev 2019-07-05 09:39:35 följande:

    Vänligen citera där jag har skrivit att min hund lugnar ner andra. Och att jämföra hund med bilkörning är inte realistiskt. Och dessutom kör jag inte på sådant sätt som du fått för dig. Tvärtom ! Kör antagligen lite mesigt då jag har hund i bilen ! 


    Jag har henne lös där det går att ha henne lös. Så hur du tolkar det får stå för dig men har inget med mig att göra. Då du försöker vara så ordentlig i ditt skrivsätt så blir man förvånad över att du har missat att människan triggade igång situationen senast av en olyckshändelse. Och nej, det var inte jag. Du vinner inga poäng hos mig bara för att du skriver ordentligt då du dessutom inte kan ta in information. Och även uppger att en viss information ska ha dykt upp tidigare utan att kunna uppge den själv. Lös text med mycket fokus på andra saker som inte har med tråden att göra. Banala jämförelser. Och med tanke på hur hon var sen tidigare så har jag haft stenkoll på MIN hund och har då inte släppt ögonen ifrån henne för att inte missa några tecken. Medans de som hellre tittar på min brister i just det, att se sin egna hunds tecken! Som någon sa, så är det inte leksaker utan när något sker så går det snabbt, då jävlar ska man se till att ha koll på sin EGNA hund! Vilket jag återigen säger att jag uppenbart har då hon ALDRIG har gjort någon annan skada. Men verkar svårt för dig att ta in det.


    Min "mamma" skrev lika duktigt som dig, hon lider av Narcissism.
    Bara en tankeställare. Kan inte se att denna diskussion med dig kan gå framåt så jag önskar dig en trevlig dag och lycka till framöver.


    TS, du har själv beskrivit att din hund ger lugnande signaler i dina inlägg.

    Varför blir du provocerad av att folk kan uttrycka sig ordentligt i text?
Svar på tråden Har lyckats för bra med min hund