• Mon 8 Jul 2019 22:22
    818 visningar
    105 svar
    +4
    105
    818

    Frun tyckte att jag var för snygg

    Tror der var en bortförklaring från hans sida. Kanske såg hon ett intresse från din sida som störde henne. Att du skulle vara för snygg tror jag inte det minsta på att hon sagt. Men han drog till med det för att smickra dig istället för att säga sanningen.

    Vad du ska göra? Lämna honom ifred såklart. Vill han inte umgås mer med dig så kan du ju inte tvinga honom. Det är bara att acceptera.

  • Tue 9 Jul 2019 11:25
    #39
    +1
    IceKitten skrev 2019-07-09 08:54:41 följande:

    Well TS du har fått ganska många onyanserade svar här... Jag förstår dig. Jag har själv haft manliga vänner som försvinner när deras flickvän/fru fått nys om en eller dykt upp i bilden. Det är sorgligt men jag orkar inte bry mig längre, de männen är helt enkelt inte värda min vänskap. Jag hade låtit det hela rinna ut i sanden och behandlat mannen som en ytlig bekantskap framöver.

    Och innan någon börjar tjabba, jag tycker inte att att mannen ska välja TS över frun men varför ska han ärligt behöva välja alls? Frun borde acceptera att han får vara vän med vem han vill och mannen borde ha bollar nog att säga till frun det.

    Med tanke på hur många personer som skriver om sin svartsjuka bara på detta forumet så kan frun självklart ha velat klippa bekantskapen endast pga TS utseende. Att tro något annat är ganska naivt...


    Nej jag är ganska hundraprocentigt övertygad om att frun inte sagt att ts var snygg öht. Inte ens en svartsjuk kvinna skulle säga så ens om hon tyckte det. Inte en chans! Mer troligt "sluta springa runt med den där fula slampan..." i så fall. Däremot är det möjligt att mannen inte ville såra ts och därav sa så till ts, alternativt att ts tolkat det han sagt så eller hittat på det själv.
  • Tue 9 Jul 2019 14:08
    #57
    Anonym (TS) skrev 2019-07-09 13:46:05 följande:

    I just det här fallet (om man nu ska lita på honom osv. osv.) så hade ju frun varit okej med det om jag varit ful. Vilket, enligt mig, är en ganska märklig inställning. Och än märkligare att man accepterar som invändning för att sluta träffa någon.


    Du har verkligen hakat upp dig på det där. Tycker du ska släppa det då det är helt orimligt att hon varken skulle tänka så och än mindre säga något sånt.

    Anonym (helt enkelt) tror precis som jag skrev i mitt första inlägg. Hon såg att du har ett intresse av honom som mer än vän. DET är anledningen och enligt din reaktion så har hon dessutom rätt.
  • Tue 9 Jul 2019 14:11
    #59
    Anonym (Man) skrev 2019-07-09 13:56:27 följande:

    Vad är det för märkligt med det? Det är välkänt att många relationer börjar som vänskap. Är du en vacker kvinna och vän med honom, blir du ett direkt hot mot henne, vare sig du gillar det eller inte.

    Män går så mycket efter utseende att de inte lämnar en snygg kvinna för en ful.


    Oftast är älskarinnor mycket fulare än frun enligt undersökningar jag har läst. Så om ts är fulare än frun så blir ts ett hot, inte om hon vore snyggare.
Svar på tråden Frun tyckte att jag var för snygg