• Tecum

    Frun tyckte att jag var för snygg

    Du har missat en hel del. Din vän gör helt rätt när han prioriterar sin fru framför dig. En relation handlar om lojalitet, omtanke och kärlek, om frun mår dåligt av hans kontakt måste han ta hänsyn till det. En partner går alltid före en vän. Förhoppningsvis lugnar hon sig och ni kan ta upp er kontakt igen, fast kanske på ett rent verbalt sätt utan att träffas på tu man hand. Att gå på krogen med en vän av motsatt kön är inte direkt vanligt och jag kan förstå att hon reagerade. 
    Om du är en riktig vän borde du förstå och acceptera hans agerande och ta några kliv tillbaka. Uppriktigt sagt låter du väldigt egoistisk i dina funderingar, försök sätta dig in i hans och hans frus känslor.
    Jag har varit i en liknande situation min vänskap med en kvinna gjorde att hennes sambo reagerade och givetvis drog jag mig tillbaka. Men det löste sig och vi är fortfarande vänner, hoppas att det blir så för er också.  

  • Tecum
    Anonym (TS) skrev 2019-07-09 14:47:47 följande:
    Fast du har inte varit den här frun. Eftersom att jag inte har känslor för honom. Och eftersom att jag inte försökt förföra honom. Jag är fullkomligt ointresserad av drama och det stör mig att jag ska behöva lida pga deras tillitsproblem.
    Däremot har han kommit i nytt ljus för mig och jag tror att jag börjar tappa intresset av att ha kvar honom som vän.
    Om du tappar intresset för att han prioriterar sin fru och familj visar det bara att du haft andra känslor än rent vänskapliga för honom. Annars hade det inte spelat någon roll utan varit helt naturligt.
  • Tecum
    Anonym (TS) skrev 2019-07-09 15:33:35 följande:
    Jag tappar intresset för att han säger att hans fru tycker att jag är för snygg och att han inte kan bemöta det. Jag tappar intresset för att han vill fortsätta träffas i smyg och jag inte vill ha drama.
    Är det bara jag som tycker att det är HAN som beter sig mystiskt här? Och inte jag? Att det är han som är feg och vill smyga? Jag trodde att vi var vänner men det börjar kännas allt mer uppenbart att han har något annat intresse också. DET gör att jag tappar intresset. Fy fan för alla män man varit vän med där det till slut kommit fram att de bara ville ligga/var kära.
    Ursäkta ev OT.
    Ok, om han vill fortsätta träffas i smyg förstår jag att du drar öronen åt dig. Det hade jag missat.
Svar på tråden Frun tyckte att jag var för snygg