Inlägg från: Anonym (Vänmedfrun?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vänmedfrun?)

    Frun tyckte att jag var för snygg

    Kan du inte försöka bli vän med frun också? Om Det bara är vänskap så borde det väl inte vara några större problem om ni kan umgås allihop.

    Jag skulle nog också tycka det var obehagligt och jobbigt om min man umgicks så mycket med en kvinna, speciellt på krogen. Du måste bevisa för frun att du inte är ute efter mer än vanlig vänskap. Och om inte det går vilket vore synd så får du gå vidare utan vän. Man måst kunna få ha vänner oavsett kön, men det gäller att sköta det bra.

  • Anonym (Vänmedfrun?)
    Anonym (TS) skrev 2019-07-08 23:10:47 följande:

    Tack för nyanserat svar. Jag hade nog kunnat tänka mig att försöka bli vän med frun tidigare men nu känns alltihop så infekterat att jag inte vet om jag orkar engagera mig i det.

    Jag förstår ju egentligen vad du säger, men kan ändå bli så trött av att det måste vara så. Att jag måste bevisa att jag inte tänker sätta klorna i hennes man. Att jag inte bara kan få vara en kvinna som vill ha en manlig vän utan krav eller ifrågasättande.


    Det är synd. Men å andra sidan då vet du ju inte heller hur det varit förut. Han kanske har haft kvinnliga "vänner" förut, därför frun inte vågar lita på dig. Antingen löser det sig med tiden eller som sagt får du gå vidare utan vän. Synd att ALLT för ofta ska förknippas med sex i den här världen:/
Svar på tråden Frun tyckte att jag var för snygg