• pyssel

    Frun tyckte att jag var för snygg

    Det är klart man blir sårad men det är bara att låta det vara. Han har prioriterat sin partners känslor, vilket är det vanligaste valet för den som sätter relationen till partnern främst. Det finns massor med folk som inte gör den prioriteringen förstås, men hade själv känt mig väldigt obekväm att fortsätta träffa någon när frun ogillar det.


    Alla hästar hemma
  • pyssel
    MaryM skrev 2019-07-09 07:55:28 följande:

    TS.. det låter som att han varit ett känslomässigt pojkvänssubstitut för dig. Han har kommit dig närmre än någon annan. Du har haft andra relationer men inte så nära som med honom..

    Om du är helt ärlig med dig själv. Hade du velat att om du var tillsammans med honom att han skulle ha en SÅ nära kvinnlig, snygg vän?

    Jag har en bästa vän som är man. Vi har haft sex för länge sen men nu är det ute ur bilden sen länge. Vi brukar träffa varandras partners snabbt och det har aldrig varit problem med svartsjuka. De märker på oss hur asexuell vår relation är. Det finns ju ett skäl förutom omständigheter att du inte träffat hans fru.


    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Bjoer skrev 2019-07-09 11:43:48 följande:

    Jag ser ärligt talat inget problem alls i att hon sagt att TS varit för snygg. Varför skulle inte det kunna vara ett problem?`Deras diskussion behöver ju inte varit infekterad, känslomässig och hetsig där man drar ur sig saker som "sluta springa runt med den där fula slampan...", utan de kan helt enkelt ha varit något i stil med "Jag är obekväm med att du umgås med TS som du gör. Hon är snygg och sexig och det känns inte bra.". Alla svartsjukegrejer är inte draman och givetvis påverkar hur snygg någon är hur stor risk det är att ens partner börjar få känslor för personen.


    Håller med! En mogen person som misstänker att relationen är eller kan bli hotad skulle mkt väl kunna uttrycka det så uppriktigt, istället för att försöka gömma svartsjukan bakom okvädesord (men det sista är iofs vanligt förekommande).
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (TS) skrev 2019-07-09 13:46:05 följande:

    I just det här fallet (om man nu ska lita på honom osv. osv.) så hade ju frun varit okej med det om jag varit ful. Vilket, enligt mig, är en ganska märklig inställning. Och än märkligare att man accepterar som invändning för att sluta träffa någon.


    Du har väl fått den korta förklaringen, tänker jag. Det är intimiteten i relationen, jämte utseendet, som gör det till ett hot. Men många är också de män som haft älskarinnor som är fulare än frun, så det är ju naivt av många fruar att tro att utseende är det största hotet.
    Alla hästar hemma
Svar på tråden Frun tyckte att jag var för snygg