• Anonym (hmm)

    Frun tyckte att jag var för snygg

    Ni har varit vänner i ett år, om ni kommit så otroligt nära varandra att det blir både luncher, promenader, krogkvällar, prata om allt, öppna upp sig ha jätteroligt ihop, du hade kunnat tänka dig att dejta honom om han var singel...

    Det är ju inte konstigt om frun ser dig som ett hot mot deras förhållande eftersom det låter som att det kommer bli det om ni fortsätter. Kanske insåg mannen det också och bestämde sig för att backa? Det är inte konstigt att man någon gång blir intresserad och/eller attraherad av någon annan än den man har ett förhållande med, men det betyder inte att alla agerar på det. Utan helt enkelt avslutar istället.

    Frågan är ju också, om ni är så himla bra vänner, och bara vänner, hur kommer det sig att du träffade frun för första gången efter ett år pga att ni råkade springa på varandra på stan? Varför har du inte varit hembjuden, eller varför har du inte bjudit hem dem som par? Varför har inte frun varit med på krogkvällar, promenader och luncher? Uppenbarligen skulle hon kunna möta upp er och luncha med er med tanke på hur ni möttes.
    Om man är så bra vän med någon att man ser personen som bäste vän och inte vill något annat än vänskap, så borde man ju också vilja träffa personens äkta hälft och barn..?

  • Anonym (hmm)
    Anonym (TS) skrev 2019-07-09 22:29:32 följande:
    Ja, det är tråkigt, men jag lär överleva. Jag var inte hans chef men bytte till en chefstjänst och tjänar nu ganska mycket mer än han och väldigt mycket mer än hon.
    Vad har hennes lön med det hela att göra?
Svar på tråden Frun tyckte att jag var för snygg