Inlägg från: BurningDiamond |Visa alla inlägg
  • BurningDiamond

    Att säga slampa m.m under sexakten - Förolämpade och sårar jag en?

    Att uttrycka sig förnedrande om andra, oavsett om det är under sexakten eller ej, är helt OK så länge det i förväg är uttalat att båda (alla?) parter är med på noterna.

  • BurningDiamond
    Pussan skrev 2019-07-09 23:04:30 följande:

    Det var nog väntat att en majoritet skulle känna sig förnedrade/har känt sig förnedrade. Så du ska nog följa deras råd att kolla först, vänta tills ni setts några gånger och sedan treva lite.
    Det finns nämligen också vi som tänder direkt på dirty talk, men vi är förmodligen i minoritet så oddsen är emot dig. Själv gillar jag absolut din stil, att bli kallad slampa eller liknande, hora osv ger mig en extra kick oavsett om det är första gången med den horknullaren...som jag då förstås kallar honom, t ex. 


    Ja, du är nog i minoritet. Jag känner ingen i som går igång på "dirty talk" eller förnedrings-grejen, som skulle acceptera att en annan person förnedrar dem utan att etablera samtycke först.
  • BurningDiamond
    Pussan skrev 2019-07-10 23:00:59 följande:
    Att jag är i minoritet betyder ju inte att det är fel - för mig
    Hur vet du att du inte känner någon som går igång på dirty talk eller förnedring? Har du verkligen diskuterat detta med alla du känner?
    Jag vill råda dig att läsa mitt inlägg igen, för det här med läsförståelse verkar inte vara din starka sida...

    Jag har inte skrivit att din livsbild är fel för dig; jag bekräftar exakt vad du själv skriver: att du är i minoritet.

    Och om du läser igen så har jag inte skrivit att jag inte känner någon som går igång på dirty talk och förnedring; jag skriver att ingen av de jag känner som faktiskt går igång på dessa saker skulle acceptera att det skedde från ingenstans.

    I den delen av BDSM-världen jag rör mig, så sker ingenting, varken fysiskt, mentalt, eller verbalt utan att det kommuniceras både innan och efter. Endast oerfarna eller riktigt dåliga Doms skulle göra något utan att i förväg etablerat gränserna. Oavsett om du praktiserar SSC eller RACK.
  • BurningDiamond
    Pussan skrev 2019-07-11 22:50:06 följande:
    OK, jag läste för fort/slarvigt och uppfattade inte dig rätt så min replik till dig blev fel. Så kan det vara ibland. 
    Däremot så rimmar ditt nedvärderande ¨det här med läsförståelse verkar inte vara din starka sida... ¨ väldigt illa med den respekt för andra människor som du försöker förmedla i sista stycket.

    Jag ber om ursäkt. Jag borde ha uttryckt mig bättre.
Svar på tråden Att säga slampa m.m under sexakten - Förolämpade och sårar jag en?