Inlägg från: Anonym (Stina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stina)

    Jag lever på antibiotika pga sex och viljan att få barn- hjälp

    Jag fattar inte riktigt! Vad är det som inte är något att göra åt medan du försöker få barn? Kan du inte ta antibiotika eller är det undvika sex du menar?

  • Anonym (Stina)

    Ok! Då fattar jag. Men vad får du antibiotikan för? Man ger väl inte antibiotika vare sig för svamp eller bakteriell vaginos? Är det urinvägsinfektioner som du behövt behandla 6 ggr redan i år?

  • Anonym (Stina)

    Ah, det visste jag inte. Ok då förstår jag.

    Vad svårt! Hur är det med din partners hygien? Tvättar han sig precis före sex (händer och kön)? Duschar du själv direkt efter? När jag var ung hade jag återkommande svampinfektioner som delvis försvann när jag började kissa och duscha (utan tvål) direkt efter sex.

  • Anonym (Stina)
    Anonym (T) skrev 2019-07-11 09:38:34 följande:

    Tack! Ska testa att kissa direkt efter men ska man inte ligga med sperma i sig i ca 15 min för att öka chanserna att bli gravid? Jag brukar sova med sperma haha


    Sådant testar ju en del men alltså...de spermier som inte tagit sig in i livmodern är ju redan körda. Jag skulle absolut inte sovit utan att tvätta mig om jag var du. Sperma ger iaf på mig enorm klåda om jag ligger kvar med den i mig.

    Kissa efter samlag är ett bra skydd mot urinvägsinfektion. Vad konstigt att din gynekolog inte sagt det till dig!
Svar på tråden Jag lever på antibiotika pga sex och viljan att få barn- hjälp