• Dr Nail

    Kommer det ske fler terrordåd i Sverige tror ni?

    Allt pekar åt det hållet. Hoppas verkligen att säpo har koll på vad Kalle och Pelle sysslar med, innan de radikaliseras.

  • Dr Nail
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-07-14 00:57:01 följande:

    För det första är säpo kända på att ha dålig koll på nazisterna. Därför är det troligen fler än dom som dom räknar med. Dom är även kända för att överdriva antal när det gäller andra grupper dom räknande i stort sett alla som var emot vietnamnkriget som vänsterextremt hot det visar hur dom kan var överdrivna när det gäller vissa grupper. Dom islamister som dom ser som hot är allt från Is återvändare till folk som uttrycker extrema åsikter. Ska man börja räkna med sådana på den högerextrema sidan då är det betydligt fler än 600 vi kan ju bara se på SD svansen. Sen när det gäller hot mot säkerheten då har nazisterna begått betydligt fler attentat och dom hotar att begå statskupp.  Vi har knappt haft några attentat gjorda av islamister. Visst dom ska motkämpas men Nazisterna är ett större hot i Sverige om man ser till attentat.


    Nä. Även våldsbenägna nazister hotar bara politiskt aktiva motståndare. Muslimska terrorister hotar däremot vem som helst, unga som gamla, helt slumpmässigt.
  • Dr Nail
    malleeee skrev 2019-07-15 13:27:42 följande:

    Nej. Utplacerade bomber i vårt samhället kan drabba vem som helst.

    Så frågan är om du helt enkelt inte är insatt i vad du pratar om eller om du medvetet försöker föra fram desinformation?(som i mitt tycke är en del av terrorism)


    Jag försvarar inte dem men de är fortfarande riktade mot politiska motståndare och inte mot hela vår kristna, västerländska livsstil.

    Om du tycker att jag är terrorist, vad gör du här? Spring och ring polisen! SPRIIIING! Att inte agera mot terrorism är också en del av terrorism :D
  • Dr Nail
    Missermajser skrev 2019-07-15 14:07:47 följande:

    Nja, fel läggning eller hudfärg kan också ligga till grund för attentat från både konservativa knäppgökar och nazister.


    Visst, sant. Från islamister också.
  • Dr Nail
    Anonym (--) skrev 2019-07-15 14:42:05 följande:

    Du verkar missa att det jag pratar om är att ALL terrorism är skadlig och farlig för civila, att du försöker prata bort det faktumet ändrar inte på något. Eller tror du att civila inte skadas av bomber utplacerade av nazister?

    Jag är dessutom varken gift eller slår någon så det är ännu mer uppenbart vilka metoder du och dina gelikar använder - era metoder fungerar inte längre


    Du får gärna citera var exakt jag försvarar det nazistiskt motiverade våldet. Ja, jag pratar om behovet att fokusera på det just nu värsta hotet, istället för att anklaga kampen mot cancern för att inte inkludera ALLA skukdomar.

    Uppenbart vilka metoder? Att hålla upp en spegel så att du får se exakt vilka metoder du själv använder? Hmm....och det fungerar alltså inte? Det var ju en bummer.
Svar på tråden Kommer det ske fler terrordåd i Sverige tror ni?