• KlantSmurfen

    Kommer det ske fler terrordåd i Sverige tror ni?

    Anonym (Tror ni det?) skrev 2019-07-11 15:42:40 följande:

    Kommer det ske fler terrordåd i Sverige tror ni?


    Garanterat.
    Anonym (Saltsyran) skrev 2019-07-11 18:29:31 följande: #5

    Ja, det tror jag, men kanske inte nödvändigtvis ett islamistiskt grundat bombdåd, utan snarare en skolskjutning pg att det nu dels finns så mycket vapen i omlopp, dels har vi en skola som går på knäna vad gäller resursbrist, dels väldigt många unga som mår väldigt dåligt pga mobbning i digitala miljöer.


    Att få mängder av uppmärksamhet i media & frånvarande pappa är större faktorer än de vapen som finns i omlopp.

  • KlantSmurfen
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-07-12 00:52:46 följande: #23
    Jag gick inte tillbaka 40 år jag skrev under 40 år dvs från 40 år sedan och till dags datum. Sen om vi tar terrordåden som gjordes av muslimer det första misslyckades totalt. Det andra lyckades tyvärr. Men under samma tid hade vi flera nazistiska terrordåd. Det senaste bara för några år sedan då som tur var bara en person blev skadad. Den andra bomben hittades innan den skadade flera. Förövrigt hade vi massor av muslimer på 1990-2000 talet. Det var mycket det som nazisterna gnällde över även då. Sen ska vi ta sexrelaterade brott då har lagstiftningen ändras på många punkter och ser man på forskning då går det inte att se att invandringen spelat en stor roll. Svennebannan är rätt bra på att våldta också. Se bara på SD dom har själva problem med sexövergrepp. Sen om vi ska snacka om terror då uppfattas nog att bli slagen, nedstucken trakasserad som terror vilket nazister och SD svansen sysslar med. 

    Återigen fanns mycket muslimer under 90 talet och framåt. Om du inte vet det då vete fan var du bott. Och när du skriver att andelen muslimer var obefintlig innan dess då undrar jag om du levt i en hydda. Kom en jäkla massa från Turkiet, Iran och andra länder på 70-80 talet. Antar att du är född på 2000 talet eftersom du inte har en aning om det.
    "Sen ska vi ta sexrelaterade brott då har lagstiftningen ändras på många punkter och ser man på forskning då går det inte att se att invandringen spelat en stor roll."

    Vilken forskning? Menar du den forskningen som "går det inte att se att invandringen spelat en stor roll" folket inte vill ha, den forskningen finns inte.
    Därför vill vänsterkvinnor inte tala om våldtäkterna | steigan.no

    2018. Ann Charlott Altstadt

    Att 12 procent av kvinnorna i befolkningen undviker att gå ut ensamma kvällstid i sitt bostadsområde och 30 procent känner sig mycket eller ganska otrygga skulle förr lyfts som en avgörande feministisk fråga och beskrivits i krigstermer.

    Jag antar att orsaken hittas i Brå:s rapport från 2005 som visar att det var 4,5 gånger vanligare för utrikes födda män att registreras som misstänkta för våldtäkt än för dem med svenskfödda föräldrar (Brå undersökte förhållandet 1997?2001). De senare 20 åren har antalet män från riskgruppen blivit många fler och det är därmed rimligt att anta att problemet idag är än större.

    Istället för 90-talets aktivism har våldtäkt som samhällsproblem medfört en väldig, passiviserande värderingskrasch. Antirasismen har kolliderat med radikalfeminismen och lämnat den senare i spillror.

    Konsekvensen blir att två olika teorier, båda lika bristfälliga inför den komplexa verkligheten, idag måste tillämpas för att förklara våldtäkt och andra sexualbrott; könsmaktsordningen eller socioekonomiska faktorer ? allt beroende på gärningsmannens hudfärg.

    För patriarkatet anses paradoxalt nog kunna förklara allt från allvarliga metoo-övergrepp till minsta beståndsdel i relationen mellan könen, förutom när männen har sin bakgrund i världens mest patriarkala kulturer.

    När Expressens kartläggning i våras visade att endast 1 av 43 dömda gruppvåldtäktsmän 2016?2017 har svenskfödda föräldrar gav vänsterpartisten Linda Westerlund Snecker förklaringen; bristande integration, bostadstillgång och skolresultat samt maskulinitetsnormer som uteslöt prat och kramar.

    steigan.no/2018/07/darfor-vill-vansterkvinnor-inte-tala-om-valdtakterna/

  • KlantSmurfen
    Anonym (Otrygga) skrev 2019-07-13 11:18:56 följande: #42
    Så som jag har förstått det, är dom emot våld. Men hade jag fått gatstenar kastade mot mig, hade jag också velat försvara mig. Träningar är ju till för att kunna försvara sig. Eller skulle du bara stå och ta emot stryk? NMR är för få för att utgöra något hot. Det är inte dom man ska lägga krutet på. Det vet även polisen.
    "Träningar är ju till för att kunna försvara sig"
    Mot vilka?

    "NMR är för få för att utgöra något hot"
    En person kan åstadkomma en hel del skada.

  • KlantSmurfen
    malleeee skrev 2019-07-15 13:27:42 följande: #62
    Dr Nail skrev 2019-07-15 13:08:07 följande:
    Nä. Även våldsbenägna nazister hotar bara politiskt aktiva motståndare. Muslimska terrorister hotar däremot vem som helst, unga som gamla, helt slumpmässigt.
    Nej. Utplacerade bomber i vårt samhället kan drabba vem som helst.

    Så frågan är om du helt enkelt inte är insatt i vad du pratar om eller om du medvetet försöker föra fram desinformation?(som i mitt tycke är en del av terrorism)
    Konservativa muslimer är emot alla som inte är konservativa muslimer dvs nästan vem som helst.

  • KlantSmurfen
    Missermajser skrev 2019-07-19 15:10:05 följande:

    Ja, det har de gemensamt med konservativa svenskar fast där handlar det om att alla som inte håller med dem klassas som vänsterpack, kulturmarxister etc.


    Jo det finns konservativa som är så. Långt ifrån alla inom vänstern är pack / kulturmarxister.
Svar på tråden Kommer det ske fler terrordåd i Sverige tror ni?