• Konservativ

    Donald Trump eller George Bush?

    Donald Trump, tveklöst.
    Har satt igång ekonomin 
    Lägsta arbetslösheten på låååång tid
    Har nått stora framgångar i Korea
    Börjat sitt murbygge
    Kämpar mot de vedervärdiga lögnjournalisterna
    Dragit ur USA från det idiotiska Parisavtalet

    Bästa presidenten sen Reagan.

  • Konservativ
    Tecum skrev 2019-07-11 19:40:01 följande:

    Alla presidenter har varit bättre än idioten Trump. Han drar skam över ämbetet och USA och beter sig omväxlande som en rättshaverist och en barnrumpa.


    "Drar skam över ämbetet" är en fras vänsterfolk drar till när de inte har sakargument. Trump är president och ska arbeta för amerikanerna inte va nån charmnisse på firmafesten. Det var lika löjligt när republikaner klagade över att Obama kanske hade bugat för Saudiske kungen.
    Ekonomin går som tåget (inte svenska tåg förstås..)
    Framgångar i Nordkorea
    Låg arbetslöshet
    Slår tillbaka mot infantila journalister
  • Konservativ
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-07-12 00:42:39 följande:
    Ha ha ha ha ha 

    "Har satt igång ekonomin" Nja den var på väg upp redan under Obama när han rett upp skiten som bush skapade. Sen är en del av det en bubbla för industrin har ökat för att han lovat infrastruktur satsningar som aldrig kommer. Sen kommer det att bli problem med ekonomin om han skulle lyckas genomföra allt han vill. Skulle han tex stänga gränsen mot Mexico som han vill då kommer Texas få det tufft. Skulle han utvisa alla illegala immigranter då kraschar ekonomin eftersom dom står för mycket av den lågavlönade arbetskraften. Utan arbetare inga pengar. Sen kan hans handelskrig skapa en massa problem. Sen ska man komma ihåg att skulle inte hans stab stoppa honom då skulle det bli kaos så vi kan nog tacka dom för mycket. Han var ju rätt kass som affärsman. Få har gjort så många konkurser. Han konkade så mycket att han slapp skatt i flera år. Det lustiga är att hade han satt in pengarna som han ärvde på indexfonder då hade han haft mångdubbelt mer pengar. Faktum är att hans ekonomi räddades av att han fick dokusåpan annars hade han haft det tuffft.

    "Lägsta arbetslösheten på lång tid" Samma där det började redan under Obama tiden och det var efter en extremt dålig tid med stora bankkrascher.

    "Stora framgångar i Korea" Vet inte om jag räknar att blivit totalblåst av Kim räknas som framgång. Han fick fram ett avtal som inte betydde ett skit. Kim har fortsatt med sina kärnvapen och inte mycket har ändrats. Rättare sagt inget har ändrats.

    "Börjat sitt murbygge" Är det en framgång? Dels har det varit fler mexikaner som rest tillbaka än dom som kommit in på sista tiden. Dels skulle muren vara ineffektiv och dyr. Och den skulle skada flera amerikanska bönder eftersom den skulle hindra deras djur från att nå vattnet i floden. Muren är bara plakatpolitik. 

    "Kämpar mot de vedervärdiga journalisterna" Ha ha du menar att han klagar på fakta dom visar på för det är ofta rena fakta han klagar på. Själv ljuger han hela tiden. Finns till och med en mätare som mäter hur ofta han ljuger och den tickar hela tiden. Ni som gillar sk alternativ fakta är löjliga. Skulle tro att du är en sån där flat earther också.

    "Dragit USA ut Parisavtalet" Jag misstänker att du är en av dom där klimatskeptikerna som inte tror på vetenskap. Nåväl även om man inte gör det är det korkat att dra sig ur för det kommer göra att dom kommer på efterkälken eftersom dom länder som utvecklar sin teknik och blir mer effektiva kommer att dra ifrån. Nu har industrin och flera delstater i USA fattat det så även om USA har dragit sig ur så fortsätter dom att försöka nå målen. Kalifornien tex tänker försöka att till och med bli bättre.
    Tror knappast att du och jag kan enas i denna sak men jag vill ändå göra en reflektion om ekonomi som vi kan fundera på. Lite av problemet när man jämför två regeringar (eller presidenter) när det handlar om ekonomi är detta:

    1. Det tar tid innan ekonomiska åtgärder börjar verka. Hur länge ska man tycka att det är Obamas ekonomi och när kan man säga att detta är Trumps ekonomi? En vecka? knappast. Ett år? Antagligen.

    2. Ekonomin går i cykler. En president som tar vid när ekonomin har kraschat behöver förmodligen inte göra så mycket så kommer det att automatiskt bli bra om ett tag ändå. Jämför med den inkompetente Roosevelt som ärvde 1929 års börskrasch. Med sina vansinniga tilltag lyckades han förlänga den mer än tio år.
  • Konservativ
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-07-12 23:22:14 följande:

    Inte startar krig skojar du? Han har ju fått hela världen att bli osams. Han håller på att dra igång ett krig i Iran. Han har misslyckats i Nordkorea. Han har skapat instabilitet i sydamerika. Han har skapat konflikt mer Kina, Europa och afrika. Han har lyckats förvärra konflikten i Israel. Kort sagt han har lyckats att få fart på massor av konflikter som hade lugnat sig. Och sätter folket före eliten? Han drar in sjukvård för vanliga arbetare och fattiga. Han är öppet rasistisk och kvinnohatare. Han sänker skatten för dom rika och försämrar för dom fattiga. 


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


    Vilket krig har han startat?
  • Konservativ
    Anonym (mer krig...) skrev 2019-07-13 09:15:20 följande:
    Handelskrig, krig mot asylinvandring, krig krig och åter såna krig.
    Alltså inga krig alls? 
Svar på tråden Donald Trump eller George Bush?