• LLW
    Thu 11 Jul 2019 21:40
    348 visningar
    19 svar
    19
    348

    MA och längtan

    Hej! Jag känner igen mig i det du skriver, även om mitt MA upptäcktes tidigare. I vecka 8 fick vi veta att fostret inte längre levde, alternativt att det var en ofostrig graviditet. Vi har försökt få barn i snart tre år och lyckades för första gången på vår tredje ivf behandling. Så att det slutade såhär är så förkrossande. Tre års kamp för tre veckors glädje att vara gravid. Sen en vidrig medicinsk abort förra fredagen.

    Vill inget hellre än att få vara gravid igen. Nu måste vi vänta dels på att mensen kommer igång igen och även på att kliniken öppnar efter sommaren så vi kan börja på vår fjärde behandling.

    Har du barn sedan tidigare eller är det första?


  • LLW
    Sun 14 Jul 2019 12:29
    #16
    Anonym (39år) skrev 2019-07-14 10:27:38 följande:

    Här är en till.

    Jag fick veta att barnet hade kromosomfel. Då var vi i vecka 14. Fick föda fram det i vecka 16. Det är åtta veckor sedan nu och jag har ännu ingen mens. Har blödit konstant sedan aborten. Inte ett tecken på ägglossning eller mens.

    Bara fortsätta blodiga flytningar.

    Vi kan inte få barn på naturlig väg så vi måste insemineras.

    allt känns väldigt jobbigt just nu. lägg till att jag är 39 år :( känns som att Vår chans till bebis, just passerade just förbi


    Jag beklagar :( vi får inte heller på naturlig väg utan måste göra ivf. Har du kontaktat sjukvården angående att du inte fått till aka mensen?
Svar på tråden MA och längtan