• Thu 11 Jul 2019 22:41
    347 visningar
    19 svar
    19
    347

    MA och längtan

    Beklagar det ni båda varit igenom!

    Jag har inte varit med om ett MA men just nu ett missfall. Gjorde tidiga UL för att lokalisera denna graviditet och följt hcg pga ektopisk grav förra året. Läkaren såg att denna graviditet inte va normal och går just nu igenom ett missfall. Känner igen känslan av saknad, både fysiskt att sakna känslan av att vara gravid och önskan att få gå igenom graviditet med lyckat resultat, bebis i famnen.

    Har inte gått igenom MA men följer gärna med om jag får.

  • Fri 12 Jul 2019 21:04
    #11

    Så tråkigt att höra om allas tuffa upplevelser. Men samtidigt mindre ensamt att få ta del av och förhoppningsvis kunna stärka varandra!

    Att vara mitt i det är tungt. Och väntan tycker jag bitvis känns olidlig. Just nu känner jag ett behov av att få vältra mig i alla mörka tankar, tycka oändligt synd om mig själv och bara tycka allt känns allmänt pissigt. Samtidigt hoppas jag att vi alla längre fram kommer att få vara i en sits där vi har bebis i famn och ser tillbaka på denna tiden som jobbig men värd alla tårar och tuffa tankar för att det va steg på vägen mot vårt mirakel.

    Jag tog bort ena äggledaren i höstas i samband med en ektopisk grav, det här va första gången jag plussade efter det. Och även om det känns tufft att det slutade i missfall så är jag samtidigt glad för att jag lyckats bli gravid igen. Tänker att händer det en gång så hoppas jag att det funkar igen.

    Denna gången är det ett missfall som kroppen än så länge tar hand om. Har inte varit inne å kollat sen MF satte igång men ska på kontroll längre fram för att se hur hcg ser ut å så.

    Ni som gått igenom MF eller MA har ni behövt gå på flera kontroller?

Svar på tråden MA och längtan