Inlägg från: Anonym (Sebben) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sebben)

    Är jag en dålig vän ?

    Afam75snygg skrev 2019-07-12 13:33:32 följande:

    Säg som det är till henne så att hon förhoppningsvis vaknar och dumpar sin värdelösa sambo.


    Wow. Du är allt lite snabb att råda till att dumpa andras partner. Där finns barn med i bilden. Vem är du att kasta fram nåt sådant allvarligt direkt? Skulle du vilja att din sugardaddy/sugarmama fick det rådet från okända om att kasta ut dig direkt, eftersom du är en värdelös person?
  • Anonym (Sebben)
    Anonym (Vän) skrev 2019-07-12 13:02:19 följande:

    Jag har en vän som är höggravid med sitt andra barn och är gift med en skitstövel som är arbetslös , spelar datorspel hela nätterna, sover hela dagarna och hjälper knappt att ta ut soporna.

    Min vän ringde innan och undrade om jag kan ta hand om hennes dotter under eftermiddagen då hon höll på med hushållen hela förmiddag och är helt slut...

    . själv är jag hemma med mina tre barn som alla är under 4 år , och min man jobbar från morgon till kväll, så jag känner att det är nog som det är...

    Jag sa att jag kan inte . Men nu har jag dålig samvete . Är jag en usel vän ?


    Pappan verkar vara dataspelsberoende - det är alltid tungt att vara med beroende personer i familjen - alkohol, pokerspel, shopping, candy crush, porr osv. 

    Stackars familj. De behöver verkligen sina vänner.
  • Anonym (Sebben)
    Afam75snygg skrev 2019-07-12 13:42:47 följande:
    Naw, puttnutten. Ska pappa blåsa lite så att du känner dig lite mindre kränkt? Antar att igenkänningsfaktorn var hög hos dig.
    Tack, men jag klarar mig så fint utan din blåsningen är kan inte kränkas av en sådan som du. Gå du in i andra trådar nu med dina kloka och vänliga råd om att andra ska dumpa sina partners... du är en värdefull och så smart person. Vi värdesätter din intelligens.. och dina djupa intressanta analyser...Glad

    Ditt snabba råd om att dumpa skithögen kan du använda direkt i många tråder. Kopier och klistra in. Det kommer att lyfta debatterna varje gång. Kom ihåg att vara könsneutral bara, för du är väl helt jämställd och inte en svartvit hysteriker?
Svar på tråden Är jag en dålig vän ?