Inlägg från: Anonym (utan hjärtat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (utan hjärtat)

    Ni som har kk´s?

    Längtar ni aldrig efter kärlek och att någon stannar kvar efter sexet. Någon som bryr sig om annat än era kroppar?

    Ni som säger "men min kk sover alltid över och vi gör saker tillsammans även på vardagar och hörs på telefon hela tiden och pratar om allt"!!! Varför är ni då inte tillsammans istället?

    Varför vågar ni inte erkänna att ni är kära och egentligen vill vara ihop?

  • Svar på tråden Ni som har kk´s?
  • Anonym (utan hjärtat)
    Xzx skrev 2019-07-13 01:52:45 följande:

    Så det finns bara dom ytterligheterna menar du? Inget spann emellan att knulla och "jag vill ha dig som en av dom absolut mest betydelsefulla personerna i mitt liv (eller hur man nu ser på att vara ihop)".

    Din syn på saken förefaller mig onödigt polariserad...


    Du svarade ju inte på frågan? Jag skrev ju tråden för att jag var nyfiken...så varför berättar du inte din version?
  • Anonym (utan hjärtat)
    Anonym (Warum) skrev 2019-07-13 08:59:43 följande:
    Ja det är du. Jag skulle säga att det är betydligt vanligare att killen inte kan hantera en KK situation utan att fucka upp det med känslor.
    Källa på det????Det där vet du llka bra som jag inte är sant!!! Bara att läsa trådarna på FL så har du ju en klar majoritet av kvinnor som inte klarar vara kk och oftast blir kära efter sex. Räcker också att Googla på ämnet. Det är sån övergripande majoritet av kvinnor som inte är nöjda med kk och ons..
  • Anonym (utan hjärtat)
    Slegnirp skrev 2019-07-14 03:18:59 följande:

    Tycker TS gör en massa antaganden. Har haft 2 st KKs som var mina vänner. Sexet var skitbra men det var inte alla gånger man var kåt när man gjorde saker med dem. Det var helt enkelt två attraktiva kvinnor som man kunde ligga med då och då. Det fanns inga andra känslor så varför skulle man bli ihop med dem?


    Låter helt fruktansvärt din inställning till sex och att ligga med kvinnor du inte ens blir kåt på! What´s the point liksom?

    Kanske just därför man inte ligger med vänner...se Agape och Philia?
  • Anonym (utan hjärtat)
    Tom Araya skrev 2019-07-14 23:17:32 följande:
    Att sova ihop, prata om allt och göra saker ihop säger inte att man är kära utan är väl mer av en nära vänskap.

    Jag skulle i så fall kalla det vänner med förmåner eller fwb snarare än kk.
    Med en kk har man bara sex, inget annat.

    Ett förhållande baserat på kärlek blir något annat.
    Ja det är i det resonemanget ni förlorar mig helt. Att sova med någon är reserverat  för dem jag är kär i. Vänner med förmåner är så förpliktelselöst, slappt och respektlöst mot känslor och djupt mänskliga behov.

    Det är något så tragiskt,över det, patetiskt nästan!

    En avståndsmarkör byggd på rädslor, omognad och ansvarslöshet . En avart, slags nutidssjukdom jag inte kan ta på allvar eller befattar mig med.

    Ett ons med en främling finns det iallafall en finess med. Att stilla en nyfikenhet, och ta ett tillfälle i akt som aldrig kommer tillbaks. Men "fwb" (lyssna bara namnet som inte ens förtjänar en svensk översättning..)
    ...och kk är bara uttryck för att dehumanisera och reducera människor till könsorgan och otroligt primitivt. Hade orden istället bytts ut till älskare/älskarinna hade de genast haft en helt annan innebörd, som mynnar ur passion och lidelse, otroheten till trots.
  • Anonym (utan hjärtat)
    Anonym (Och) skrev 2019-07-15 11:51:52 följande:
    Du ger uttryck för din personliga åsikt såklart skall den respekteras. Samtidigt tycker jag den andas av trångsynthet, naiva föreställningar och oförmåga att ta in möjligheter. Särskilt smal verkar din förmåga verkar din förmåga att ta in andra människors känsloliv.

    Det finns en oändlig gråskala på mellanmänskliga relationer och särskilt då det inbegriper sex. Det konventionen sagt i ett par hundra år är att tvåsamhet är modellen och att utanför det skadar vi oss själva eller andra på ett eller annat sätt. Som tur är lever vi i ett land där konventioner är lite uppluckrade och människor kan själva välja var på gråskalan de vill leva och älska. Nota bene.
    Självfallet är det upp till var och en hur de förhåller sig till sex och relationer. Bara för att jag varken kan respektera eller förstå detta synsätt, så accepterar jag ju andras frihet att göra vad de vill av sina liv så länge jag inte drabbas.
  • Anonym (utan hjärtat)
    Tom Araya skrev 2019-07-15 21:10:37 följande:
    Det är inte ovanligt att föräldrar och barn sover ihop, att syskonbarn sover ihop, så jag ser inget konstigt i att även kompisar kan sova ihop.

    Det handlar trots allt om att i första hand tillfredsställa ett behov av vila och att dela tillgängligt utrymme för detta.
    Anonym (utan hjärtat) skrev 2019-07-15 11:36:41 följande:
     Vänner med förmåner är så förpliktelselöst, slappt och respektlöst mot känslor och djupt mänskliga behov.

    Det är något så tragiskt,över det, patetiskt nästan!

    En avståndsmarkör byggd på rädslor, omognad och ansvarslöshet . En avart, slags nutidssjukdom jag inte kan ta på allvar eller befattar mig med.
    Jag respekterar din känsla, men jag förstår den inte.

    En god vänskap är inte respektlöst mot känslor och djupt mänskliga behov, snarare tvärt om, om än med den begränsningen vänskap har.
    Inte bygger den heller på rädslor, omognad och ansvarslöshet.

    I en vänskap med förmåner har man bara lagt till möjligheten att ge varandra fysisk njutning och tillfredsställelse, vilket för mig snarare är respekt för mänskliga behov.

    Visst kan man sova med kompisar vilket jag gjort flertalet ggr i tonåren, men en vän är en vän och jag skulle aldrig vilja ha sex med varken en sådan eller en familjemedlem. Det är liksom NO GO ZON!  Tycker bara det är stört men det är min åsikt. Sex med en annan människa handlar om romantiska känslor av attraktion, (om man inte betalar för det). Självklart finns det ju vänskap i  en sådan men den romantiska aspekten är ingången till relationen.

    I sällsynta fall kan en relation som inleds med vänskap utvecklas till en romans för en del så att sex blir en del, men en sådan är knappast en kk eller fwbkonstellation. Sådana är något män som bara vill utnyttja kvinnor för sex hittat på, som kvinnor känt sig tvingade att gå med på om det ska bli något alls med män. Så tror de själv på att de gillar det och är naturligt... Men personligen tror jag det strider helt mot biologin och kvinnors behov och skadar mer än det ger. Har aldrig nånsin hört någon kvinna i verkliga livet som varit nöjda med en sådan. Endast här på FL, och vem vet hur sant allt är som skrivs här? Knappast!!
Svar på tråden Ni som har kk´s?