• Anonym (Mia)
    Sun 14 Jul 2019 07:49
    811 visningar
    20 svar
    20
    811

    Han är inte pojkvänsmaterial men duger att ligga med!

    Ärlighet är ju bra men kommer ju kanske att göra så att du inte längre kan ligga med honom, men finns väl inget annat sätt. Synd när något okomplicerat o bra blir något annat...

    Fick hög igenkänningsfaktor av att du skrev att du gjort ditt på relationsområdet...hur länge har du känt så? Själv har jag varit singel med kk:s i 6 år och är nöjd med det, så vet jag ingen annan som tänker, alla vill vara tillsammans med någon. Känns totalt främmande för mig att gå igenom det igen.

  • Anonym (Mia)
    Sun 14 Jul 2019 08:05
    #5
    Anonym (Kisen) skrev 2019-07-14 07:57:39 följande:
    Det var ett kallt cyniskt och respektlöst förhållningssätt. Föraktar du andra människor och utnyttjar dem? Vad säger din terapeut?
    Nejdå, jag kan vara analytisk när jag sätter den sidan till helt enkelt. Är rätt känslomässigt trött efter några ansträngande år på den fronten så vill ha saker så enkla som möjligt. Själv är jag helt ärlig med nuvarande kk:n, tycker det är rätt snällt.

    Hm..har ju ingen terapeut men du menar att jag borde skaffa? ;)
  • Anonym (Mia)
    Sun 14 Jul 2019 12:21
    #10
    Anonym (Kisen) skrev 2019-07-14 12:08:47 följande:

    Haha, tror jag knappast att du kan. Vem vill inte ha saker enkla men är man en god människa kan man inte skylla cynism och respektlöshet på sådant svepskäl. Ärlighet mot kk och andra är bra om den serveras snällt, vilket du inte gjorde i tråden.

    Din terapeut kunde kanske prata med dig om mäns lika värde och hur man undviker att bli nån sorts narcissist... du gillar förstås programmet Hollywoodfruar där de ser sig som mer vörda än de mäns pengar, arbete och kärlek de ofta snyltar på?

    Jag skruvade till det, förlåt, du kanske är en rar person i verkligen. Där skulle du uttryckt dg mer omtänksamt?


    Men vad är det som har hänt med FL egentligen?! Märkliga påståenden och otroligt mkt manligt-kvinnligt heela tiden. Människors självklara lika värde snarare, dumbom. Tv-program jag aldrig sett? Har för mkt jobb att göra för att lägga energi på sånt som inte tillför ngt.

    Vet du om att du inte sitter på sanningen om allt? Att det finns många olika sätt att tänka?
  • Anonym (Mia)
    Sun 14 Jul 2019 13:15
    #16
    Anonym (Kisen) skrev 2019-07-14 12:42:21 följande:

    Total projektion. Jag känner mig inte särskilt träffad ens lite, trots fundering.. Ta upp dina tankar med terapeuterna. Du lägger dina egna konstiga resonemang om saker på andra. Pröva att kritisera dig själv med dina egna argument. Självinsikt är bra även för Mia som ju är så viktig att hon varken ser vanliga TV-program eller hinner skriva ojämställt elakheter på nätforum... hon ensam vet sanningen, och blir upprört om någon kritiserar henne för cynism och respektlöshet.. Grattis!

    Jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag sa emot.


    Du förstår att jag inte har ensamrätt på namnet Mia här?

    Vet inte vad ditt problem är, bryr mig inte ett skit om det. Men lägg ner innan jag anmäler dig.
Svar på tråden Han är inte pojkvänsmaterial men duger att ligga med!