Inlägg från: Anonym (Sambon) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sambon)

    Hur lång tid i förväg är det okej att avboka planerade besök?

    Vi bor 130 mil från sambons släkt och hälsar bara på dem 1 gång om året. Så då drar vi ihop hela släkten till en gemensam grillning. (Vi kan bara vara där i 4 dagar och sambon har andra vänner han vill träffa så allt måste klaffa för att få ut så mycket som möjligt av resan.)

    Kruxet är nu en bil, den vi har nu klarar jag inte av att åka så långt i, vi åkte 40 mil för några veckor sedan och jag hade skitont av det. Sambon också, men han "tycker att han kan lida lite" men han är inte den som behöver vara i hans sällskap när han är sur och grinig. Den läcker kylarvätska, har trasiga krängningshammarstag, krängningshämmarhammarbussningar, yttre styrleder (2st) vakumslangnågonstans, oljefilter behöver bytas, kuppefilter, ventilkåpsventelationsslag, luftfilter behöver bytas... Detta behöver göras innan vi ska åka, och sambon är duktig med bilar, men sakerna har inte ens kommit till sverige som han beställt.

    Sedan måste det göras en hjulinställning när allt är på plats.

    Vi har kollat efter en ny bil i över ett halvår, men inget som vi kommer överens om och jag vill inte köpa en "fulbil" bara för att kunna åka dit.

    Tja, nu till frågan: det är 9 andra familjer som bokar upp hur de ska lägga sina andra semesterplaner för att vi ska kunna träffas så många som möjligt.

    Jag anser att vi nu bör varna för att vi inte kommer komma upp så att de får veta att de "är fria att göra andra planer." Min sambo vill inte säga något än för vi KANSKE hittar en bil...

    När hade ni velat ha reda på sådan information? Jag ÄR en planerare, jag vill ha kontroll. Sambon vill ta dagen lite som den kommer...

  • Svar på tråden Hur lång tid i förväg är det okej att avboka planerade besök?
  • Anonym (Sambon)

    Glömde skriva att middagen vi dragit ihop till är om 9 dagar...

Svar på tråden Hur lång tid i förväg är det okej att avboka planerade besök?