• Tue 16 Jul 2019 08:36
    1485 visningar
    15 svar
    15
    1485

    Mamma kommenterar min vikt

    Känner igen mig väldigt mycket (fast med skillnaden att jag är tjöckare än min mamma). Hon jämförde, kommenterade, sa det där med kläderna ?de här byxorna är alldeles, alldeles, ALLDELES för stora för mig... men du kan säkert ha dem!? och var allmänt jobbig. Jag blev mobbad i skolan också, men att få kommentarerna hemifrån var helt klart jobbigast.

    Det fick motsatt effekt även hos mig. Min mamma är väldigt fåfäng och rätt ytlig, och jag är hennes totala motsats. Jag sa dock till henne (hehe halvt gråtandes iofs) i tonåren när hon rätt spydigt kommenterade att jag tog en till portion, att mammor egentligen är menade att älska sina barn oavsett. Och sedan den dagen har hon faktiskt inte sagt ett knyst om saken. Och till hennes försvar vet jag att hennes mamma i sin tur var likadan, tyvärr.

  • Tue 16 Jul 2019 08:37
    #7

    Alltså SERIÖST. Det där var fan bland det sjukaste jag har hört!!!


    Anonym (Samma här) skrev 2019-07-16 08:29:15 följande:

    Min mamma var likadan om utseende och dessutom kring ålder. Jag var med om en trafikolycka och skickade en bild på mitt blå-röda svullna ansikte med sår på ena kinden som om jag blivit riven av en björn ungefär. Hennes kommentar? Oj haha, du ser ju äldre ut än mig!


  • Tue 16 Jul 2019 08:48
    #8

    Samtidigt tycker jag lite synd om de här kvinnorna, som snurrat upp sig så totalt i utseendehetsen att de sitter och jämför sig med sina BARN. Jag menar, de slåss ju mot en oövervinnerlig fiende - de *kommer* att bli mindre och mindre attraktiva med tiden och det kan ingen och inget göra något åt. Och vad ska de då ta sig till, när de inte brytt sig om att skaffa någon självkänsla eller självvärde på vägen? Men ja, som sagt, bara lite synd om dem... för de är fortfarande okänsliga idioter som tar ut sina issues på andra.

Svar på tråden Mamma kommenterar min vikt