Inlägg från: Anonym (.........) |Visa alla inlägg
  • Anonym (.........)

    Längsta ev ofrivilliga sexlösa period för er tjejer.

    Skäms över att skriva detta, men efter att ha lidit av depression/svår ångest under hela mitt vuxna liv så hade jag inte sex på 3-4 år. Sedan jag blev dumpad igen så orkar jag inte ta mig för någonting, förlorar intresset för allt sexuellt eller romantiskt. Jag får inte ut något av att ha sex random människor (tyvärr, önskar jag kunde) eftersom jag föredrar att känna personen jag har sex med och att man har något slags emotionellt band till varandra. Utan det känns sex bara tomt och ihåligt. Och eftersom jag typ alltid är singel, så händer inget. Jag är nog ganska onormal.

  • Anonym (.........)
    Anonym (länge) skrev 2019-07-18 11:24:48 följande:

    2-3 år ca och långa sexlösa perioder i relationer där lusten varit obefintlig. Men gått utan 2 år flera ggr. Inte saknat det nåt vidare eftersom den stängs av efter ett tag. Det jag saknat är förälskelsen att vara åtrådd och att få känna pirret, Också kunnat sörja att det är slöseri med liv, med tanke på kroppens åldrande och klockan går. Att jag inte passade på mer när jag var ung och vacker, att jag lät det gå så lång tid emellan.

    Men situationer och personer har inte varit rätt under dessa perioder. Gillar inte sex utan känslor.


    Vad skönt att höra att jag inte är ensam...känns som att jag är den enda i världen för alla jag känner har partners eller byter partners jämt och jag jämför mig ofta med andra..Hur gammal är du?
Svar på tråden Längsta ev ofrivilliga sexlösa period för er tjejer.