Inlägg från: Anonym (länge) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Längsta ev ofrivilliga sexlösa period för er tjejer.

    2-3 år ca och långa sexlösa perioder i relationer där lusten varit obefintlig. Men gått utan 2 år flera ggr. Inte saknat det nåt vidare eftersom den stängs av efter ett tag. Det jag saknat är förälskelsen att vara åtrådd och att få känna pirret, Också kunnat sörja att det är slöseri med liv, med tanke på kroppens åldrande och klockan går. Att jag inte passade på mer när jag var ung och vacker, att jag lät det gå så lång tid emellan.

    Men situationer och personer har inte varit rätt under dessa perioder. Gillar inte sex utan känslor.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (.........) skrev 2019-07-18 11:33:03 följande:
    Vad skönt att höra att jag inte är ensam...känns som att jag är den enda i världen för alla jag känner har partners eller byter partners jämt och jag jämför mig ofta med andra..Hur gammal är du?
    Är 50. Det är lätt att känna så i en värld där känslolöst sex premieras och sex är som att äta sushi ungefär. Man anses konstig om man inte vill delta i fritänkarfrosseriet och konsumtionshetsen. Men inget för mig!! Har testat och mår bara ännu sämre + oron för alla könssjukdomar varje gång man haft nån annans vätskor i sig. Inte värt det för en utebliven orgasm och dåligt investerat känslokapital.

Svar på tråden Längsta ev ofrivilliga sexlösa period för er tjejer.