• Akira Öken

    Missnöjd partner

    Han har brutit ner dig och fortsätter att göra det. Du vet det och du ser det. Annars hade du inte kunnat formulerat dina tankar och känslor så som du gör i ditt inlägg. Att du själv reflekterar över det visar tydligt att han inte har lyckats. Du vet att det han gör mot dig är fel och att du är värd att behandlas på ett bra sätt.

    Som någon skrev ovan - det han utsätter dig för är misshandel.

    Du har levt med detta länge och behöver nu stöd och hjälp för att kunna ta dig ur relationen och planera för ett drägligt liv för dig och ditt barn. Kanske har du redan en plan för hur du kan gå till väga?


  • Akira Öken
    Man343 skrev 2019-07-18 12:21:19 följande:

    Om vi nu ska bla in invandring i tråden så är det väl snarare regeringen och MSM:s upprepade lögner om att det är en ekonomisk vinst, samhället har aldrig varit tryggare, osv som gör att majoriteten av folk faktiskt tror att det är så...SD påtalar bara det uppenbara som är tydligt för vem som helst med normalt sunt förnuft.

    Men åter till ämnet, kommer inte att diskutera politik mer i denna tråden, då det är fel forumdel. Nu är ju beteendet hos den personen ts valt att skaffa barn med som är problemet (konstanta raseriutbrott, isunt kontrollbehov, mm) inte upprepade lögner.

    Det visar sig om och om igen att det är män som är svin har större framgång hos kvinnor än män som är försynta och lite mer tillbakadragna av sig, men som aldrig skulle göra en fluga förnär.

    Börjar faktiskt få svårt att känna empati för dessa kvinnor som sätter sig själva i situationen i de allra flesta fall.


    Kunskapsbrister inom området är otroligt vanliga. Dock är dina egna brister på kunskap inom området inget försvar för hur du väljer att uttrycka dig i denna tråd. Du har alla möjligheter att läsa på om hur en nedbrytande process kan se ut i relationer. Det gäller inte bara kvinnor, utan män bryts ner på samma sätt i relationer med en partner som utövar misshandel.

    Kunskapen är en enkel googling bort.

    Hela ditt inlägg är OT och jag hoppas att TS orkar bortse från ditt försök att ytterligare trycka ner någon som ber om hjälp och stöd. Har du svårt att känna empati för andra människor är det lämpligare om du håller dig till andra typer av trådar.
Svar på tråden Missnöjd partner