Inlägg från: Anonym (Xa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Xa)

    Killen ljög om sin stelisering

    Hej! Jag är en tjej på snart 40. Har blivit tillsammans med en bra och snäll kille. Han är nästan 50år. Och vi har haft sex och innan vi diskuterade den saken. Att jag skulle skaffa p-piller så behövdes det inte sa han för han sa att han är steliserad(stavas?) men nu har det gått ett tag sen vi träffades och jag tror att jag är gravid. Nu till frågan. Hur gör jag nu? Han ljög för mig och jag är så ledsen och besviken. Han vet inte om att jag förhoppningsvis är det. Ska jag berätta eller bara dumpa han? Jag är så besviken????

  • Svar på tråden Killen ljög om sin stelisering
  • Anonym (Xa)

    Nu har den här killen hört av sig igen vid några tillfällen. Då jag sa att jag vill inte ha med honom att göra. Sist var i februari o han var säker att jag var gravid. Och det blev jag inte. Och förklarat för honom att jag inte är det 1000ggr. Sen blev det tyst och då tänkte jag att han äntligen slutat höra av sig. Men nu har fick jag ett sms från honom igen. Och då påstår han att han sett mig höggravid. Och varför jag inte berättar nåt. Och då skrev jag samma sak. Hur ska jag göra? Han verkar inte ge upp. Han tror jag är gravid och när jag skrev låt mig va så skrev han: vi får väl se! Snälla vad ska jag göra?

  • Anonym (Xa)

    Jag dumpade honom. Nej jag skrev bara att jag inte e gravid. Men kanske ska skriva att jag blivit tjock. Men han har inte sett mig på 2 veckor då jag är hemma o varit sjuk

  • Anonym (Xa)

    Blir så trött. Nu påstår han att han har varit på mitt jobb och skvallrat. Vilket han inte gjort. Han frågar mig varför jag inte vågar erkänna att jag är gravid. Jag är inte gravid och han vägrar tro mig. Han skriver varje dag om varför jag inte våga erkänna. Hallå jag är inte gravid. Tycker ni att jag ska göra en polisanmälan?

  • Anonym (Xa)

    Nu har jag anmält honom för ofredande. Fick nog igår då han påstår igen att han pratat med ytterligare 2 personer från mitt jobb om att jag är gravid. Han skrev sms till mig som tex hoppas jag får vara med när barnet föds, varför jag inte våga berätta att jag är gravid m.m

    Han är helt besatt av att jag är gravid. Han är helt sjuk i huvudet

Svar på tråden Killen ljög om sin stelisering