Inlägg från: BurningDiamond |Visa alla inlägg
  • BurningDiamond

    Varför så otroligt negativ syn på otrohet?

    Anonym (Kille) skrev 2019-07-17 12:06:04 följande:

    Sen får man vara lite verklighetsförankrad också. Jag vet exempelvis om en man som inte fick sex på 14 jäkla år utav sin fru! Han började med tiden ha ett sexuellt förhållande med en annan kvinna, mer eller mindre halvöppet inför omgivningen. Kan jag klandra honom?

    Nä inte för fem öre. Förstår honom mycket väl..


    Och jag förstår honom inte alls. Är han så missnöjd med sitt sexliv så får han som EmberEyes skriver antingen med sin frus välsignelse knulla andra, eller lämna relationen. Att välja otrohet är inte ett förståeligt eller godtagbart alternativ.
    Anonym (Kille) skrev 2019-07-17 11:50:44 följande:
    Det finns ju massor av andra svek som människor utsätter sina partners för hela tiden, som kanske i förlängningen är näst intill lika allvarliga. Som visserligen upprör och skapar bråk men som ändå inte alls placeras i samma liga som otrohet på rankningen.

    Det är precis lika oförlåtligt att t. ex. slarva bort alla besparingarna (alltså inte göra en investering båda är överens om utan på eget bevåg och bakom partnerns rygg), misshandla eller missbruka (dock kan jag förstå att det är en sjukdom).


Svar på tråden Varför så otroligt negativ syn på otrohet?