• Gretaa­aaaaaa
    Fri 19 Jul 2019 14:00
    2838 visningar
    72 svar
    72
    2838

    Vad ska jag göra

    Maddebuse skrev 2019-07-19 13:49:00 följande:

    Igår så åkte jag hem till min bästa vän men hon hade inte kommit hem från jobbet en så hennes sambo släppte in mig. Jag och han har skickat snuskiga sms till vara dra innan utan att min vän vet om det.

    Nu till saken!

    Medans vi vänta på min vän Elin så började hennes sambo tafsa på mig och han sa att han blev kåt efter de snusk jag smsade sist. Han är väldigt snygg & charmig och jag tillät honom tafs/ ta på mig. Vi råkade hamna i säng och hade sex! Vi hörde inte att min vän kom hem så hon kom på oss att vi hade sex. Hennes reaktion blev att hon skrek till sin kille att han var ett svin och att han skulle dra vilket han gjorde. Men medans jag tog på mig så berättade hon vilket snuskig människa jag är och att jag äcklar henne. När jag var påklädd så slog hon mig på käften och kallade mig för snuskigt svin och att jag skulle dra åt helvete. Hon sa att hon kommer berätta sanningen till min sambo vilket gon har gjort

    Vi har varit vänner sen vi va 5 år och hon är verkligen min vän! Det var inte meningen att hamna i säng med hennes kille. Men jag blir även ledsen att hon tycker att jag är snuskig och ett svin samt att jag tydligen äcklar henne. Hennes kille fick inte ens höra hälften så tycker jag fick det största straff och hon förstår inte att det sårar mig. Hon har gjort så min killenförmodligen kommer att lämna mig.

    Vad ska jag göra? Jag vill verkligen ha henne som vän och vill verkligen inte att hon ska tycka att jag är äcklig/snuskig eller ett svin.

    Mår skit nu


    Haha, yeah, sure.
  • Gretaa­aaaaaa
    Fri 19 Jul 2019 14:20
    #7
    Maddebuse skrev 2019-07-19 14:05:39 följande:

    Ursäkta? Vad menar du?


    Jag tror att du har fabulerat ihop en historia och vill ha arga reaktioner för det är kul att läsa när folk blir upprörda.
  • Gretaa­aaaaaa
    Fri 19 Jul 2019 14:46
    #11
    Maddebuse skrev 2019-07-19 14:23:45 följande:

    [quote=79770162][quote-nick]Maddebuse skrev 2019-07-19 14:20:56 följande:[/quote-nick]

    Det bara hände och det var inte min tanke alls!

    Klart att jag är sårad vill verkligen ha tillbaka min vän och min sambo som jag älskar!

    Hur skulle du känna om du fick en örfil av din bästa vän och fick höra hur snuskig man är och vilket svin man är? Det gör ont att få höra

    [/

    Du får tro att jag ljuger ihop men jag är ingen sådan person som du tror att jag är!

    Det jag skriver är sant!


    Oj, stackare. En örfil! Det förtjänar du ju inte.

    Hur som helst. Jag tror inte på din historia, den är osannolik såvida du inte befinner dig i ett avsnitt av en dålig drama-serie på TV3.
Svar på tråden Vad ska jag göra