• Thu 25 Jul 2019 09:38
    787 visningar
    19 svar
    19
    787

    Gravid med egoistiskt ex med brist på empati/låg eq

    Nu ser jag att du lutar mot att avsluta graviditeten... Men jag vill ändå bara att du gunderar igenom, om det värsta sker i framtiden. Tänk om du inte hittar den det fantastiska mannen fören pm 10 år eller inte alls, kommer du då fortfarande vara till freds med ditt beslut?

    Eller säg att du hittar mannen i ditt liv men ni kan inte få barn, eller han vill inte ha barn. Kommer beslutet kännas okej iallafall?

    Eller säg att du blir gravid om några år och då får någon typ av kromosomavvikelse eller annat "fel" på barnet. Kommer en tidigare abort av ett feiskt barn kännas okej?

    Om du känner att du inte kan bli mamma under dessa omständigheter så ska sue självklart inte bli det Men jag tror aldrig att man ångrar ett barn.

    Hoppas verkligen att du snart kommer fram till ett beslut som du kan leva till freds med resten av livet! *hjärta*

  • Thu 25 Jul 2019 12:38
    #15
    Neutralgravid skrev 2019-07-25 10:43:49 följande:

    Hej! Såna faktorer har jag räknat med från början. Om det inte fanns fördelar och nackdelar med alla beslut hade de varit lättare att fatta. För mig känns det det ungefär lika sunt att skaffa barn i en dålig sits pga. katastroftankar om framtiden som att stanna hos en partner man far illa av för att man är rädd för ensamhet eller för att inte träffa någon bättre. Utifrån mina förutsättningar, historia, självkännedom etc. (som ingen annan här inne har för övrigt), har jag inga problem med att legitimera en abort för mig själv. Vilket är vad som räknas enligt kuratorn, inte vad någon annan tycker eller har för åsikter och värderingar ??.


    Då har du ju verkligen övervägt allt och lutar mot abort. Vad är det då som håller dig från det? Måste vara skönt att få det gjort, tänker jag iallafall... Eller väntar du in tid kanske...

    Vilket som, lycka till och ta hand om dig
Svar på tråden Gravid med egoistiskt ex med brist på empati/låg eq