• Skrollan16

    Snart 39 och längtar efter en knodd-fler som ska försöka?

    Hej

    Vet inte hur detta fungerar men testar. Någon som vill följa med i min barnlängtan? Har två stora pojkar men vill ha en sladdis. Mannen med. Någon som vill följas åt?Fyller snart 39. Hade göra skaffat en innan men företag o bortgång av föräldrar har stoppat oss. Nu är orken och längtan tillbaka

  • Svar på tråden Snart 39 och längtar efter en knodd-fler som ska försöka?
  • Anonym (Anna)
    Skrollan16 skrev 2019-07-28 20:07:49 följande:

    På väg hem från sem i husvagn o jag tror att vi missat att mysa vid rätt tillfälle????Kan man mysa till det dagen efter äl? Eller är det kört då????Har två större barn o det är inte lätt att få till det i husvagn. Hur många barn har ni sedan innan? Har ni haft svårt att bli gravida innan? Hur länge har ni försökt? Vi har precis börjat o tror inte ATG det är någon i vår bekantskapskrets som tror att vi längtar så vår största är 13 år????Fyller 39 i aug o känner att det är nu eller aldrig


    Har haft lätt att bli gravid varje gång! Flicka (Astrid) född oktober 2008 och tvillingpojkar( Hjalmar och Henning) födda december 2010.
  • cilia81

    Hej

    Jag hoppas det är ok att jag följer oxå den här tråden?? Jag är 38 år och skulle verkligen vilja ha en till bebis så min yngsta nu är 9. Men det är inte så lätt att bli gravid nu när jag har blivit äldre. Jag tänkte försöka med ägglossningstest är det någon har någon erfarenhet av det??

  • Anonym (sss)

    Jag har tre barn och kan längta efter ett fjärde. Dock är vi klara med barn. Dessutom är jag över 40. Men visst, kan känna en sorg över att det inte blir fler barn.

  • Anonym (Vill)

    Jag fyller 39 i år. Jag och min man har pratat på skoj om att vi vill ha en till. Det har triggat mitt sug. Jag vill verkligen ha ett barn till men känner mig för gammal. Inte så mycket i år men min kropp är sliten. Hade mycket foglossning med yngsta (han är fem år nu), har delade magmuskler och vikten gick aldrig tillbaka. De äldsta är 14 och 12 så egentligen är yngsta vår ?sladdis?. Alla tre har även tagit rätt lång tid att producera så troligtvis tar det än längre tid nu med åldern och då hinner jag bli 40. Hur tänkte ni andra när beslutet fattades?

  • Skrollan16

    Jag har velat i 5år. Mannen tog över sin pappas företag o hans föräldrar gick bort. Han har jobbar natt o dag o det har varit tufft. Men nu är vi på banan ekonomin är bättre mm. Nu är det däremot osäkert på mitt jobb men jag har läst på o verkar som man har skyddad sgi. Nu vägrar jag se mer hinder. Nu kör vi. Ett barn ångrar man aldrig är däremot rädd för att ångra att vi inte körde på. Men är mycket mer nervös nu vet inte varför? Vad ska alla tänka, tänk om något händer med någon av oss mm. Kanske för att jag vet hur mycket tid det verkligen tar idrotter skolor mm. Men vill verkligen ha en till. Blivit gravid direkt med de andra men är lite rädd för att det ska ta tid. Skulle tom kunna tänka mig att bet för ett ivf försök om det inte tar sig på några mån

  • Anonym (.)
    cilia81 skrev 2019-07-30 15:22:01 följande:

    Kan ni hjälpa mig att analysera om testet visar att jag är mest förtil just i dag??


    Ja mest fertil idag och imorgon förmodligen, ägglossning kan ske antingen imorgon eller i övermorgon. Jag skulle ta ett test imorgon också, man kan ha olika lång stegring. Men ha definitivt sex idag, imorgon och eventuellt i övermorgon också :)
  • cilia81
    Anonym (.) skrev 2019-07-30 15:32:01 följande:

    Ja mest fertil idag och imorgon förmodligen, ägglossning kan ske antingen imorgon eller i övermorgon. Jag skulle ta ett test imorgon också, man kan ha olika lång stegring. Men ha definitivt sex idag, imorgon och eventuellt i övermorgon också :)


    Tack så mycket för svaret..

    Det är första gången jag tar ett sådant test och visade direkt en glad gubbe.. Så det känns spännande.. ????
  • Hallonen80

    Jag är gärna med här :)

    39 år och har två söner på 16&5 år. Längtar efter en trea <3

    5 åringen blev till på första försöket, sen testade vi 1 gång i vintras och blev gravida men tyvärr missfall några veckor in. Sen la vi det på is och bestämde oss för att försöka igen ägglossningen som var förra veckan (&huset fullt av gäster haha)

    Jag känner mig inte för gammal tror jag, min mamma var 43 när hon födde mig så hoppas jag brås på hennes fertilitet :kr

Svar på tråden Snart 39 och längtar efter en knodd-fler som ska försöka?