Inlägg från: Anonym (Japp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Japp)

    Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?

    Självklart ska du berätta. Hon förtjänar att få veta sanningen.

  • Anonym (Japp)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2019-07-28 09:59:01 följande:

    Du skall absolut inte kontakta hans fru.

    Finns inte något att vinna på detta för någon part.


    Frun vinner absolut på att få veta sanningen.
  • Anonym (Japp)
    Oerhörd skrev 2019-07-28 10:07:56 följande:

    Är så glad att min älskare inte hittar på rövarhistorier om hur dåligt han har det med sin fru. För det skulle jag inte tro en sekund på. En man som gör som han vill (tex skaffar sig en älskarinna) stannar nog inte i en relation han inte trivs i. Däremot ljuger han gärna för att få det han vill ha.

    Jag tänker att du inte ska anta att hon inte vet. Min man får fler ligg om han låtsas vara otrogen än om han säger som det är, att vi har ett öppet förhållande. Dessutom finns många som ser mellan fingrarna med lite otrohet. Jag tänkte i många år innan vi gjorde om reglerna att det vore nice om min man träffade någon annan ibland också... Den där pensionen med resor och trevligheter lär inte bli av för henne som frånskild heller. För allt vad du vet är hon lycklig precis som det är nu. Ge fan i att lägga dig i.


    Vet hon att hon är lycklig nu? Det kanske hon är, men hon kan lika gärna ha ont i magen varje gång mannen ska iväg, gråta pga misstankar som hon inte kan bekräfta osv. Och om hon är lycklig så är det ju en falsk lycka, hon lever ju i en lögn (om dom inte är överrens om att han får ligga runt).
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Varför) skrev 2019-07-28 10:08:37 följande:

    Varför då?

    Då hade du ju sluppit att livet vändes upp och ner.


    Hellre det än att leva i en falsk verklighet, med någon som inte har någon respekt för mig och som dag in och dag ut ljuger för mig.
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Varför) skrev 2019-07-28 10:27:40 följande:

    Fast det vet du ju inte om isåfall... Rent filosofiskt kan man ju fundera på om det är bättre att leva lycklig och ovetandes, än olycklig och vetandes.


    Jag vet att jag hellre får veta sanningen, blir sårad och kan gå vidare utan en männsika som tydligen inte bryr sig om mig, som inte respekterar mig och ljuger för mig.
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2019-07-28 10:28:52 följande:

    Förmodligen inte, och skall hon få reda på något så är det hennes man som skall berätta, ingen annan.


    Hon vinner absolut på att själv få välja om hon vill stanna med en man som inte respekterar henne och ljuger för henne eller inte.

    Han lär knappast säga nått. Viktigast är att hon får veta sanningen. Alla förtjänar att veta vem man lever med.
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-28 10:26:32 följande:

    Det är så jag tänker. Får hon veta så kan hon själv bestämma om hon vill fortsätta med honom eller hitta någon annan att bli lycklig med.


    Tycker absolut att du ska berätta, men gör det ordentligt, skicka inte bara ett anonymt sms. Ge henne en chans att ställa frågor osv.
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Swing for fun) skrev 2019-07-28 10:51:01 följande:

    Vad är det som säger att han inte respekterar henne. Han har haft lite sex vid sidan om, inte mycket att riva upp himmel och jord för och självklart är det inte en älskarinnas sak att förstöra andras relationer. Vuxna människor skall ta ansvar för sig och sina relationer inte springa runt och förstöra andras när man lekt klart, det är bara patetisk och larvigt att försöka sätta sig på höga hästar och tala om för frun att din man älskar inte dig utan ligger hällre med mig. Låt lekstunder stanna vid att det var en lekstund om frun misstänker något så är det deras sak att reda ut inte något för någon annan att klampa runt och gotta sig i. Är nog mer ett behov av egen bekräftelse än omtanke om andra som gör att vissa har ett behov av att syra andras liv och relationer.


    Om ljuger och går bakom ryggen på sin partner så respekterar man inte personen.

    Är din partner otrogen så förtjänar man att få veta det.
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Varför) skrev 2019-07-28 11:11:30 följande:

    Betänk följande scenario:

    Hans fru är inte dummare än hon begriper att hennes man nog doppar nån annanstans ibland på sina resor.

    Men hon tycker det är lika bra det, så är han nöjd att han får knulla, hon är nöjd med att de lever ihop och trivs ihop, och sålänge hon inte vet några detaljer så är det fine. Bättre än att han gör slut, för att leva själv eller med nån annan efter 40 år är inte aktuellt. Så länge han är känslomässigt engagerad i deras förhållande kan han väl ha sina äventyr.

    Om nu ts dyker upp utanför hennes ytterdörr så faller hela den fasaden. Då blir det konkret på ett helt annat sätt, både bekräftat att det sker, och vem det är.

    Bättre då att låta det vara som det är.

    Det finns faktiskt de som inte ser lite sex på sidan av som så fruktansvärt, utan anser de känslomässiga banden vara viktigast.

    Har självt pratat med flera kvinnor som resonerat precis så (och det har sina biologiska orsaker)


    Finns också väldigt många kvinnor som inte resonerar så. Som faktiskt anser att de förtjänar bättre och inte vill leva i en lögn.
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Varför) skrev 2019-07-28 11:53:35 följande:

    Jag sa inte att alla kvinnor resonerar så, biologi styr inte allt, men det är betydligt vanligare att kvinnor resonerar så än män.

    Män däremot bryr sig mindre om kvinnor får känsomässiga band med andra män, så länge de inte har sex med dem.

    Är gamla drifter sen stenåldern när varje dag var en kamp för att överleva, som inte försvunnit pga att vi lever i dagens samhälle.


    Det har till stor del försvunnit jo. Idag är kvinnor mycket mer självständiga, självförsörjande och vet att de är värda bättre.
Svar på tråden Ska jag som älskarinna berätta för frun att hennes man är otrogen?