• ces89

    BF mars 2020 - stannar på FL

    Enligt app är jag i v. 5+5, första graviditeten :D 
    Jag har inte kunnat höra av mig till mottagningen än då de har semesterstängt en vecka till. Tror det kommer kännas mer verkligt när jag väl är inskriven där, just nu har jag inga jättetydliga symptom heller (bröst som ömmar litegrann och små känningar i underlivet bara) så det är nästan så jag knappt tror det är sant.. 

    Grattis till er som också plussat! 

  • ces89
    JessieF skrev 2019-10-15 19:35:41 följande:

    Vi har RUL nu på torsdag och jag är sjukt nervös. Allt va ganska lugnt fram tills typ två dagar sedan men nu känner jag mig orolig över att dom inte kommer kunna se bebis för att jag är stor. Har läst att vissa kan dom se tydligt på även om det är massa mage ivägen medans andra verkar det ha gått sämre på. Jag försöker att inte tänka på det men det är i bakhuvudet och gnager hela tiden.


    Är en vecka kvar till RUL för oss och känner lite samma.. sen tycker jag inte att det märks på magen (vissa dagar kan jag tycka den är lite större men sen tänker jag att den kanske bara tillfälligt är svullen), så är lite orolig att det inte är helt som det ska. 
    Hoppas det går bra för er på torsdag o att du får en tydlig bild av bebis :D 
  • ces89
    malinmyra skrev 2019-10-16 00:55:49 följande:

    Vi hade rul i fredags, men det kändes inte alls bra.. Barnmorskan var hemskt opedagogisk, kollade och klickade bara runt överallt, utan att förklara och sen sa hon att allt var ok. Då jag knappt hängde med på vad som var vad, frågade jag igen om allt verkligen såg bra ut och hon kollade bara helt oförstående på mig. Jaa, klart det ser bra ut, sa hon. Och sen var det inte mer med det.

    Hade dock moderkakan för långt ner, så hon frågade om jag ville göra ett vul eller komma tillbaka i vecka 32 för att se om den flyttat sig. Jag sa att jag har lite svårt med att ngn är och petar där nere, har blivit koniserad etc och mått fruktansvärt dåligt vid varje gynundersökning. Då tittar hon på mig och säger, antingen så gör vi det snabbt nu och så är det avklarat, eller så får du komma tillbaka i vecka 32 och ta upp en helt ny tid i onödan. Kändes dumt att tacka nej efter det utlägget, så det slutade med ett vul såklart. Dock såg hon inget, så det blir vecka 32 ändå.

    Fick med oss bilder hem, men de var fruktansvärt dåliga och det ser ut som att min bebis har jättekonstigt huvud, insjunkna ögon och jättestor haka eller mun. Har varit jätteorolig över bilderna och försökt ringa runt efter privat ul ngnstans, men verkar inte finnas i vår stad. Tur jag har tid hos bm imorrn, så hoppas hon kan stilla min oro..

    Hoppas ni andra blir bättre bemötta!


    Nej fy vilket bemötande! :( ta upp det med bm o se om du kanske kan få en ny tid bokad till någon annan... sådär ska det ju bara inte vara. 
Svar på tråden BF mars 2020 - stannar på FL