Inlägg från: Giftskåneman |Visa alla inlägg
  • Giftskåneman

    Less på relation mellan pojkvän och exfru

    Lättast och bäst är ju att du också följer med och umgås med dina bonusbarn, vem vet, barnen är kanske trevliga?

  • Giftskåneman
    Litenochensam skrev 2019-08-06 23:15:50 följande:

    De är helt underbara. Men jag är liksom inte bjuden. Han säger att han gör detta för att barnen vill att mamma och pappa ska umgås... att de gör detta som familj. Har två egna små och umgås inte på samma sätt med deras pappa. Tycker det är märkligt och förvirrande för barnen men han håller inte alls med. Hade hon varit normal och inte försökt sabotera mellan oss tidigare hade jag haft lättare för det men det är så mycket som hänt under dessa två år och jag kan inte annat än oroa mig. Han säger att han kommer hata mig om han måste bortse från barnens önskemål på grund av mig men jag mår väldigt dåligt av deras umgänge ju.


    Våra kompisar hade det så, han umgicks med mamman till barnen ihop med barnen, de gick på zoo osv, tog slut för ett tag sedan, mycket pga detta, hans nya var svartsjuk som fan, ja det är jäkligt svårt att råda dig, men bra om föräldrar kan träffa tillsammans som vuxna, mina barn förbjöd mig och deras mamma att gå på föräldramöte samtidigt för vi hamnade alltid i gräl så ungarna skämdes.
  • Giftskåneman
    Litenochensam skrev 2019-08-06 23:33:37 följande:

    Jag hade så gärna velat va ok med det för jag vill ju vara med honom. Men jag har svårt för att hon varit så himla aktuell under hela vårt förhållande och gjort närmanden och försökt sabotera. Förstår ju att han vill prioritera barnen men jag känner mig inte alls viktig. Föräldramöten, avslutningar, kalas etc. kan och säger jag inte något om men det känns som att den kvinnan tar varje tillfälle hon får till att umgås med honom och försöka få oss att avsluta vårt förhållande. Det känns så i a f...


    Förstår hur du lider, värsta är, hur du än gör kan han gå tillbaka till henne.

    Men är du osäker på hans känslor för dig också?
Svar på tråden Less på relation mellan pojkvän och exfru