Forum Barnlängtan - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • BIM september 2019

  Fre 9 aug 12:10 Läst 0 gånger Totalt 1541 svar
  Visar endast inlägg av cleoeme - Visa alla inlägg
 • Fre 9 aug 12:10 #2
  mimiii skrev 2019-08-09 11:58:28 följande:

  Kan ju börja med att presentera mig själv. Jag blev medlem här igår, men har länge följt den här delen av forumet. Jag fick även mens igår, vilket innebär att vårt fjärde försök att skaffa vårt första barn misslyckades. Jag var väldigt naiv i början och trodde att det garanterat skulle ta sig på första försöket, sen definitivt på andra, max på tredje... Nu är vi alltså inne på försök nummer fem och jag har blivit betydligt mer ödmjuk. Den dagen jag plussar kommer jag bli överlycklig! Jag köpte hem rosenrot igår och tänkte testa det för första gången. Ingen aning om det hjälper eller inte, men kan ju inte skada iaf? :) Ska ta det från igår tills ÄL.

  Hoppas vi blir många som kan stötta och peppa varandra och att september blir månaden vi alla plussar! <3


  Jag fick missfall i vecka 9 och efter det så blev jag gravid på 4 försöket. Otroligt jobbigt var det när det inte tog sig.. Jag använde en app som höll koll på min ägglossning. Vi hade dessutom sex 4 dagar innan ägglossningen varje dag, på ägglossningsdagen och sen 4 dagar efter ägglossningen haha :) höll på som djur. Försökte hålla sperman inne i mig så länge som möjligt också.

  Nu är jag gravid och ska föda om mindre än 2 månader! :)
 • Tis 1 okt 07:19 #1529
  Zandylina skrev 2019-09-30 10:16:23 följande:

  Jag sitter ju också med blödning rätt kraftig sådan i 2 dar nu..men har ännu positivt test som ej blivit svagare ialafall fast inte heller starkare..så vet ej här hur det går..men menar bara det behöver ju ej va kört trots blödning..blödningar början av graviditeten e ju rätt vanligt..

  Så ännu finns hopp tycker jag..styrke kramar


  Mitt graviditettest var positivt i flera veckor efter missfallet.

  Små blödningar är vanligt men att blöda kraftig är inte vanligt eller normalt, om allt står rätt till. Jag tycker det låter som om du fått missfall.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll