• LBP91

    BIM september 2019

    Hej alla! Jag var med i augustitråden men det gick ju inte så bra den månaden så nu satsar vi för fullt på september. Sambon har slutat med sin ryggmedicin som tydligen kan ha en dålig inverkan på spermierna och jag tänkte köra med ägglossningstest denna månad. Men när ska jag börja testa? Jag har bara 7 tester, så vill ju inte börja för tidigt. Jag har inte regelbunden cykel så min follikulärfas skiljer sig varje månad. Jag vet dock att jag har ägglossning eftersom jag har lärt mig att se på flytningar och kan bekräfta även med temperatur men det skulle vara roligt om jag kan se stegringen så vi kanske kan få till det några dagar innan också. Enligt NC ska jag ha ägglossning den 1 september och BIM den 17/9 med det kan ju ändras. BIM vet jag mer med säkerhet när ägglossningen varit.

  • LBP91
    mimiii skrev 2019-08-13 08:46:58 följande:

    Hur länge har du mätt med NC? Om du har hållit på ett tag kan du ju gå in i din statistik och kolla när den tidigaste vs senaste ägglossningen har varit. Utifrån den tidigaste ägglossningen kan du ju kanske bestämma när du ska börja testa? :)


    Ja det var ju en smart idé, har använt NC i 10 månader så det finns ju några månader att gå på. Tack för tipset :)
  • LBP91

    Alltså jag hoppas verkligen ÄL kommer den här veckan. Vore toppen då vi är på semester och allt vi gör är typ bada, äta och ha sex. Hahahah. Men den blir väl sen som vanligt, enligt appen ska jag ha ÄL den 1/9 men jag tog apotekets ägglossningstest igår, fick inte ett positivt streck men inte heller världens svagaste. Ska ta ikväll samma tid eller imorgon. Jag har bara 7 st med mig och jag tror att det var lite tidigt att börja testa så jag har ännu inte bestämt om jag ska köra varje dag. Får jag ökning på nästa test får jag väl testa oftare :D

  • LBP91

    Då kom ÄL!!! Superglad att den kom nu på semestern och inte när appen sa och sambon är borta. BIM blir den 9 eller 10 september så jag lägger in mig i listan på den 10:e.

    BIM SEPTEMBER

    1/9: NathalieBjorklund, AnneP, almqvist, Lyra78

    2/9: 10oktober

    3/9: Theresesvea, Idas123, AndraSladdis

    4/9: Sofiakarin, Myrkryper

    5/9: mimiii, MsPinnipeds, Phoworray, Siggy, TisslaM, Veronica5

    6/9: Michibell, Zyprexa

    7/9: Längtande95, Janniiique, Idapidan

    8/9: Lylls

    9/9: Honungsvatten, Kattunge15, Tidiih

    10/9: Förstabarnet123, fladdriga svansen, Bambi91, LBP91

    11/9: ketchup88

    13/9: Cachy

    14/9: cilia81, Nextchapter, Annali85, JeSuisMoi

    16/9: lindamjonsson, Nicciz, Bettan84

    18/9: awi

    19/9: GrönTröja, Millemupp

    21/9: mea08, PelloBello, hundenhubbe

    22/9 EllaLo, FruA2019

    23/9: SamiraBudva

    24/9 Mathilda999, Tr0ust

    25/9: pappersdocka

  • LBP91

    [quote=79872544][quote-nick]AnnaAgaton skrev 2019-09-02 09:22:30 följande:[/quote-nick]Hej alla! Har ÄL+6 idag... o jag mår lite illa och har som lite mensvärk långt ner fast bara på ena sidan???? är de ens möjligt att känna någonting överhuvudtaget redan? Förmodligen min kropp som jävlas o ger mej massa förhoppningar!!

    Är det fler som känner av lite grejjer som inte brukar inträffa?[/

    Innan jag blev gravid i april brukade jag ha ömma bröst som en del av pms-symptom. Men innan BIM i april och efter missfallet har jag inte haft ömma bröst så har trott att jag varit gravid typ varje månad. Så nu vet jag inte vad det betyder längre men igår på ÄL+6 märkte jag att brösten ömmade och när sambon lite kärleksfullt skulle nafsa på min ena bröstvårta gjorde det ju svinont. I vanliga fall, inte för att han gör det så ofta, behöver han bita ganska ordentligt innan det svider till lite. Nu rökte det med att bara nudda. Som sagt, vet inte riktigt vad det betyder...

  • LBP91
    yasmir skrev 2019-09-02 13:56:46 följande:

    Efter mitt missfall i april så är det omöjligt att veta om jag har gravsymptom Eller inte mellan äl och mens. Jag får samma symptom som vid grav nu trots att jag inte alls är det. Så jag kan inte alls lita på mina symptom min kropp har ändrats helt


    Nej jag kan inte heller lita på symptomen. Jag brukar helt enkel vänta till BIM och kommer inte mensen då och jag fortfarande har hög temp tar jag ett test.
  • LBP91
    Idapidan skrev 2019-09-03 17:08:36 följande:

    Hej tjejer! Jag är på äl+8 eller äl+9 och tog idag ett clearblue early. Ser ju ett streck men blir så himla osäker då jag hört att många fått spökstreck med cb early. Strecket är blått men svårt att få med på bild. Vad tror ni? Tog även ett test från testlagret som visade negativt, möjligtvis en ytterst svag skugga som inte gick att få med på bild.. suck!

    Håller tummarna stenhårt för oss alla här i tråden! :)


    Ser ett streck så jag säger grattis!
  • LBP91

    Idag har jag mer ont i brösten, är lite förvånad att båda brösten började ömma samtidigt, tidigare har alltid det högra börjat ömma några dagar innan det vänstra. Tycker mig också gå oftare på toa, kan ju vara tillfälligt just idag också. Har även lite ont i höger ländrygg men det där med molvärk är inget för mig. Vet inte ens hur det ska kännas när man har molvärk. Jag är snart 30 och har aldrig haft mensvärk så om det jag kände i magen imorse var molvärk eller nån annan värk med plötsliga hugg det låter jag vara osagt.

    Nån annan som har liknande symptom och är på ÄL+7/8?

  • LBP91
    Amanda12 skrev 2019-09-05 08:39:29 följande:

    Hur länge har alla försökt med att bli gravida? Har ni barn sedan tidigare?


    Vi har försökt sedan februari. Bestämde oss i januari att skaffa barn men då blev båda väldigt förkylda så vi drogade ner oss ordentligt med Ipren, alvedon och alla möjliga andra mediciner så vi hade verkligen ingen ork när ägglossningen kom den månaden. Blev gravid på andra försöket med det slutade i ett missfall som höll på i fem veckor. Nu är vi inne på tredje försöket efter missfallet eller femte försöket totalt. Hoppas på resultat den här gången.
  • LBP91

    Lite off-topic men... köpte ny cykel idag så skulle cykla hem den och såklart ramlade jag eftersom den inte har fotbroms vilket min gamla har. Anyway, skrapade upp både händer och knän och när jag kom hem skulle jag så klart tvätta bort gruset och blodet. Brukar aldrig må illa av blod, vare sig på tv, mitt eget eller andras sår men när jag stod där och tvättade rent småsåren mådde jag så illa att jag höll på att både spy och svimma. Blev helt snurrig och var tvungen att ta en paus och dricka vatten. Jag kände även av lite svagt illamående nån timme tidigare när vi var inne på Mio. Om det är gravtecken vet jag inte men tycker det är så konstigt att jag plötsligt blivit känslig för blod. Brösten ömmar fortfarande och igår hade jag som stickningar i underlivet typ. Vet inte vad det betyder

  • LBP91
    BDN skrev 2019-09-07 10:38:32 följande:

    Ser hoppfullt ut :) Håller tummarna! Har läst dina inlägg och såg att vi har bim på samma dag. Säg även att vi blev gravida samtidigt, i april. Och att vi är lika gamla, haha.


    Vad roligt :D samma BIM, samma allt, haha. Tänker du vänta till BIM/efter BIM innan du testar eller kommer du testa tidigare? Jag försöker vänta, intalar mig själv att det inte har tagit sig och avvaktar med test men sen kommer något hjärnspöke och försöker övertala mig att testa innan BIM så vi får se hur det går :)
  • LBP91
    BDN skrev 2019-09-07 11:38:09 följande:

    Jag vill helst testa varje dag :) gjorde ett cb early detection igår som jag tyckte visade svagt positivt men det känns för osäkert så ska troligen vänta till måndag-tisdag och använda ett med veckoindikator :) har du testat? Så svårt att vänta. Min förra (första) graviditet måste jag varit i förnekelse för väntade 19 dagar efter äl med att testa... sjukt haha, skulle ju aldrig hända nu!


    Nej jag har lyckats hålla mig borta från att testa än men nu när det närmar sig BIM börjar jag tänka mer och mer på att testa. Har dock bara vanliga och ett digitalt hemma men jag jobbar nära ett apotek som risken är stor att jag köper ett testa tidigt. Får se vad tempen visar imorgon, är den fortfarande hög köper jag nog ett tidigt test. Förra graviditeten testade jag på BIM. Då hade jag inte så här svårt att hålla mig, kanske för att jag hade sagt till sambon vilken dag jag skulle ta testet. Nu har jag inte sagt något för jag vill kunna överraska honom.
  • LBP91

    Kom hem efter jobbet, astrött, sov i två timmar men var tvungen att slita mig själv upp från sängen för att fixa mat. Känns som att jag, även fast jag sovit mitt på dagen, fortfarande är trött och skulle kunna sova hela dagen. Vaknade dessutom superhungrig. Igår var jag också hungrig och trött hela tiden. Har bestämt att om min temp är 36,45 eller högre testar jag imorgon. Är den lägre än det förväntar jag mig mens så då är det ingen idé att testa. Hade även lite diffust ont i nedre delen av magen idag en kort stund.

  • LBP91
    BDN skrev 2019-09-08 18:05:36 följande:

    Sådär ser mitt test också ut nu bim-2! Hur gick det Idapidan, har du fått ett starkare plus efter det? :) 


    Ser ett positivt resultat! Grattis!!! Ta ett digitalt om du vill bli 100% säker.
  • LBP91


    Tempen låg på 36,57 så jag hade ju lovat mig själv att testa om den var över 36,45 och så här blev resultatet. Väldigt svagt men jag ser ett plus. Ska ta ett digitalt för att bekräfta om nån dag. Är sååååå glad! :D
  • LBP91
    Nextchapter skrev 2019-09-09 09:44:55 följande:

    Åh! Grattis!! :D Ser väldigt lovande ut! Visst borde det synas på ett digitalt? :)




    Blir nog inte tydligare än så här! Dags för mig att hoppa över till BF maj-tråden.
Svar på tråden BIM september 2019