• Anonym (Bp)
    Mon 12 Aug 2019 07:20
    2158 visningar
    81 svar
    81
    2158

    Ta på sitt eget kön under sex?

    Anonym (Zig Natur) skrev 2019-08-12 01:00:53 följande:

    Tack för svaren så här långt!

    Jag ser att några kvinnor svarat att de inte tar på sitt eget kön vid samlag, varken för att underlätta eller för egen eller partnens njutning. Jag undrar vad anledningen är till det? I de relationer jag haft har det varit precis så, vilket är enormt frustrerande, varför inte bara hjälpa till, kanske öppna upp musen lite eller smeka sig själv för att underlätta, istället blir det ofta ett jäkla krångel att ens få in den när man har ena handen på sängen och kuken i den andra, medan hon har båda händerna fria. Detta har lett till att jag helt tappat lusten mång gånger, inte har det hjälpt att jag nämnt att hon kan hjälpa till, då tar hon bara tag i min kuk och försöker föra in den (ännu mer krångel) men aldrig ett finger på sin egen mus? Det brukar sluta med att jag ger henne ett par orgasmer med fingrarna, men helt ger upp för egen del. Själv säger hon att hon har prestationsångest, men hur stor prestation är det egentligen att ta på sitt eget kön?

    Vi är förövrigt i 50 års åldern och varit sambo i 15 år.


    Och sen gnäller tjejer/kvinnor att de inte njuter av sex och aldrig får orgasm...konstigt...

    Kan vara svårt att visa hur man vill ha det ibland och då är det bättre att hjälpa till själv lite. Och såå mycket skönare då kan man få stimulans på fler ställen:)
  • Anonym (Bp)
    Mon 12 Aug 2019 11:44
    #15
    Anonym (Inte) skrev 2019-08-12 11:33:10 följande:

    Jag tar inte på mig själv vid sex, jag tycker det känns konstigt att göra det. Killar tar ju inte på sig själva vid sex så varför ska tjejer behöva göra det?


    Kan du njuta av sex lika mycket ändå? Att tjejer gör det kan ju bero på att de behöver mer stimulans och det kan vara svårt att förklara hur man verkligen vill ha det och då kan det vara lättare att hjälpa till själv. Det handlar absolut inte om att göra det bara för att männen går igång på det som många verkar tro...
  • Anonym (Bp)
    Mon 12 Aug 2019 13:17
    #34
    Anonym (Inte) skrev 2019-08-12 11:48:34 följande:

    Hur menar du med att tjejer behöver mer stimulans? Tjejer behöver väl lika mycket stimulans som killar? Nej jag kan inte njuta av sex lika mycket som killar gör.


    Är du seriös eller?? Har du helt missat att killar får mycket lättare orgasm än tjejer vid endast penetration. Vilket inte många tjejer kan få eftersom de måste stimulera klitoris. Det är väl att kalla att tjejer behöver mer stimulans! Men jag förstå då att du inte njuter så mycket. Och du får skylla dig själv eftersom du inte verkar vilja göra något åt det. Du är väl en utav bitter...som Bara gnäller på att männen är dåliga i sängen.
Svar på tråden Ta på sitt eget kön under sex?