• Anonym (Smal)
    Tue 13 Aug 2019 16:37
    1648 visningar
    19 svar
    19
    1648

    Bröst eller mage?

    Jag själv föredrar mig själv smal med små bröst. Har gått upp i vikt under graviditeten och är inte alls bekväm med att ha större bröst och mer fett på kroppen fast många kanske anser det som mer kvinnligt att ha lite fett/kurvor och bröst, jag till skillnad från vissa andra får dock inga kurvor när jag lägger på mig mer fett. Antar att det är väldigt individuellt beroende på kroppstyp. Vissa passar i alla storlekar medan kvinnor som jag själv enbart bara passar i att vara smal och nätt. Du behöver ju inte träna så pass hårt att din procentuella fettmassa på kroppen ligger nere på bara några ynka få procent, då behåller du brösten :)

  • Anonym (Smal)
    Tue 13 Aug 2019 16:48
    #5
    säkerhet08 skrev 2019-08-13 16:42:49 följande:

    Hur går man tillväga för att inte brösten ska försvinna då? Tips? <3


    Hur mycket väger du nu, hur lång är du och vad är ditt mål? En bild på din kropp (om du känner dig bekväm!! du kan ha kläder på) eller en bild på en kroppstyp som liknar din skulle vara bra för att veta vilken utgångspunkt som gäller, men alla kommer ju fortfarande ha olika åsikter. Nyttiga måltider, lätt kondition och styrketräning utan att fokusera så mycket på bröstövningar skulle nog vara det ultimata men jag är absolut ingen expert på träning. :)
  • Anonym (Smal)
    Tue 13 Aug 2019 16:51
    #6

    Sen är det klart att magen hänger lite efter en eller flera graviditeter!! Huden blir ju uttänjd :) fokusera på att träna mage och bygga upp muskler som fyller ut huden lite så kommer fettet att försvinna samtidigt som du tränar och äter bättre

  • Anonym (Smal)
    Tue 13 Aug 2019 23:18
    #19

    Till och med när jag vägde så lite som 49-52 kg till mina 165cm (ohälsosamt) så hade jag fett kvar på magen (precis under naveln och lite på kärlekshandtagen). Vissa ställen är svårare att få bort fettet på än andra och det går tyvärr inte att punktförbränna :/ men ta mått på mage, bröst, rumpa, lår och armar innan viktnedgången och sedan under tiden så kommer du se en markant skillnad och samtidigt få lite mer motivation!

Svar på tråden Bröst eller mage?