Inlägg från: flygrl |Visa alla inlägg
  • flygrl

    Lämna 2 katter medans pluggning

    Jag jobbar heltid och lämnar då min kisse ensam hemma över dagen och det funkar fint. Självklart har hon mat & vatten så hon klarar sig. Ibland när jag kommer hem får jag intrycket hon mest har sovit och att maten är så gott som orörd. Tror hon anpassar sin dygnsrytm rätt mycket efter mig. Ska understryka jag är hemma mycket med henne, vi umgås, leker, gosar och så. Så jag tror inte alls det ska va nån fara med dina katter heller. Det kommer säkert gå bara bra ska du se.

  • flygrl
    Maaaalin skrev 2019-08-17 17:40:19 följande:

    Okej :) ja jag hoppas de blir bra.


    Lycka till! Som sagt det kommer säkert bli bra.
  • flygrl
    Maaaalin skrev 2019-08-18 18:27:31 följande:

    Jag har sån ångest över detta. Men jag MÅSTE flytta ifrån min sambo då de inte funkar längre å jag mår piss.. han pratar dessutom med andra tjejer bakom min rygg.. :( är planerat ja flyttar i helgen.. är dock orolig över detta med lämna:( hur ska ja få bort min ångest ???? :(


    Maaaalin skrev 2019-08-19 22:51:16 följande:

    Blir flytta imorgon istället

    Kan inte släppa ångesten/oron över att lämna dom hela dagen ????????.. är livrädd dom inte klarar sig:((


    Maaaalin skrev 2019-08-19 23:12:17 följande:

    Ja de är sjukt hur man kan oroa sig men Dom är MINA ALLT ?????


    Så, då har du flyttat idag eller hur? Bra för det låter inte som den där killen är bra för dig :/ (sorry att jag säger det även om det inte är ämnet för tråden). Önskar dig allt gott för ditt nya liv!

    Jag förstår att du oroar dig väldigt för hur dina små kissar ska klara sig. Min katt betyder också enormt mycket för mig och jag är väldigt mån om den ska ha det bra. Och samma gäller säkert för alla kattägare i tråden så du kan nog lita på oss när vi säger det kommer gå bra att lämna katterna ensamma hemma över dagen.

    Dom kommer inte fara illa utan ha det gott med varandra, sova, busa, käka osv. Du har inget att oroa dig för. Många katter är ensamma hemma över dagen när deras människa är på jobbet och det är chill. Lita på dom lugnande ord du får av oss. Vi bryr oss om dig och dina katter.
  • flygrl
    Maaaalin skrev 2019-08-22 21:40:39 följande:

    Jodå dom kom mötte mig i dörren :)


    Min kisse möter mig också alltid i dörren och både hon och jag är glada, sen lägger vi oss på sängen och gosar, hon brukar stå på mitt bröst och trampa och buffa med nosen mot mitt ansikte. Händer att vi somnar en stund tillsammans eller så säger hon åt mig och fixa fram mat åt henne. Sååå mysigt!

    Du ser, kissarna klarade dagen fint. No need to worry eller hur?!
  • flygrl
    Maaaalin skrev 2019-08-23 15:55:38 följande:

    Aaawww dom mötte mig i dörren och ja satt mig ner å kela med dom :). Nä men första gången:( men ska nog gå bättre å bättre. :)


    Visst är det härligt få bli välkomnad hem av en söt, kärleksfull liten katt (eller 2 som i ditt fall)! Katter är underbara små varelser!

    Hälsa dina kissar från mig!
    Maaaalin skrev 2019-08-23 15:56:06 följande:

    Jaa mammas bebisar :)))


Svar på tråden Lämna 2 katter medans pluggning