• Sat 24 Aug 2019 21:26
    32070 visningar
    99 svar
    99
    32070

    Avvikelse rutinultraljud

    Har också blivit uppskrämd vid ul. Det va inte samma åkomma som vid ditt ul, på mitt ul såg dom problem på hjärnan och vi fick träffa en specialist läkare. Vi behövde dock bara vänta någon timme men min sambo pratade på den tiden inte så bra svenska, det här va 2012, så vi bad specialisten ta infon på engelska vilket resulterade i att vare sig min sambo eller jag hade förstått ett ord. Eller jo vi förstod att det kunde handla om ett barn med downs syndrome.

    Han frågade om vi ville göra fostervattenprov men vi hade då försökt bli med barn i 2 år och eftersom vi inte tyckte det hade någon betydelse om barnet hade downs eller inte så gjorde vi aldrig det.

    Vi fick gå på många tillväxt ul och det visade sig senare att läkaren hade varit ute och cyklat.

    Jag hoppas verkligen du kan få lugnande besked vid nästa ul jag delar min historia just för att dom ibland har helt fel, även specialisterna.

    styrkekramar från en som blivit skärrad

  • Thu 12 Sep 2019 20:39
    #14
    Nettan91 skrev 2019-09-12 19:32:04 följande:

    Vi blev skickade till Karolinska veckan därpå.. Linköping visste ingenting heller.. Men nu har dom konstaterat att det är struma hon har! (Vi är "glada" då alternativet var livshotande)

    Så fram tills förlossningen i januari ska vi åka dit en dag i veckan... Dom ska börja med att ta blodprov på henne för att se vilken sort hon har. Och sen ska dom spruta in medicin i fostervattnet var sjunde dag... Det är än sålänge det vi vet.. Och att de lär bli kejsarsnitt då dom är rädda för att hon inte kommer kunna andas själv när hon har fötts...

    Kommer bli en otroligt jobbig period och det blir mkt farande (70 mil tur o retur varje vecka), men det är de ju såklart värt om dom kan hjälpa henne... Detta ska tydligen inte ens gå att få, för alla mina sköldkörtelvärden är bra osv.. Så dom tror att de blivit någon genetisk defekt på lilltösen..! <3


    Skönt att ni fått svar, jag håller tummar och tår för att allt ska gå bra! Tack för att du uppdaterade oss. <3
Svar på tråden Avvikelse rutinultraljud