Inlägg från: AnkiC |Visa alla inlägg
  • AnkiC

    Jobba på förskola outbildad tills man är färdig utbildad?

    Råder dig att börja arbeta i vikariepoolen. Visst kan du bli inringd lite närsomhelst men ibland nån vecka med fasta tider också. Du kommer inte att få någon fast tjänst som outbildad och ett långt vikariat blir nog svårt också. Att arbeta som en vikarie som hoppar runt på flera ställen är en bra erfarenhet inför studierna.

  • AnkiC
    Anonymsju skrev 2019-08-28 05:20:56 följande:

    Ja känner också att der är en bra erfarenhet inför studierna och för att testa på. Jag skrev här ovan att jag bara inte vet hur jag ska lägga upp det praktiskt. Känner spontant att jag ska säga upp mig från mitt nuvarande arbete, men sen går ju sonen på förskola nu, och dom är så nitiska med vilka tider han ska gå, och det vet jag ju inte då så långt i förväg.


    Fast man får vara springvikarie och ha barn på förskola förstås. De om någon måste förstå situationen. Det är bara att förklara från början att du kan bli uppringd och meddelar tiden för sonen samma dag. Du kan ju sätta upp ett preliminärschema på typ 7-17 och så justerar du tiden när du får reda på dina arbetstider. De kan inte neka dig. Vi har haft föräldrar som arbetar så hos oss. Inga problem.
Svar på tråden Jobba på förskola outbildad tills man är färdig utbildad?