• Anonym (TS)
    Wed 28 Aug 2019 18:38
    6833 visningar
    250 svar
    -5
    250
    6833

    Att leva med en man som måste gifta sig med en annan kvinna

    Ja, hur fixar man det?

    Jag har en relation med en man sen några år tillbaka, vi har snart två barn ihop. Jag har vetat om att den här andra kvinnan finns och liksom accepterat läget, för det har känts så avlägset att dom ska gifta sig. Men nu åker han snart till sitt hemland för att göra det. Och han måste. Det kommer få allt för stora konsekvenser för honom och hans familj, men även för henne och hennes familj. Hon kommer aldrig kunna gifta sig med någon annan om han avbryter förlovningen. Han har försökt få henne att avbryta, men hon är ju så jävla trög som inte förstår, utan bara accepterar att han varit verbalt elak mot henne. Kallat henne saker. Sagt att han inte vill ha henne. Sagt att det var som att äta bajs när dom förlovade sig. Spottat mot henne. Osv, osv. Jag har själv hört dessa samtal, även om jag inte förstår orden, så hör jag ju hur han låter.

    Han förlovade sig med henne efter att jag hade avvisat honom, men då var läget ett annat. Sen dess har känslor från min sida vuxit fram och jag har aldrig tyckt om en annan människa som jag gör med honom. Och nu sitter han där. Men en kvinna på halsen som han inte ens vill ha. Men inte kan avbryta med, för det skulle kunna bli farligt för honom.

    Hela tiden försöker jag tänka att han har valt mig av fri vilja. Trots att jag är äldre. Trots att jag inte delar hans tro. Trots att jag har piercingar. Trots att jag inte var oskuld när vi började träffas. Det är mig han har två barn med, trots att det går emot hans kultur att inte vara gifta när barnen föds. Vi tittar på hus för att kunna flytta ihop. Henne kommer han bara gifta sig med av plikt. Inte för att han vill.

    Men jag kan ändå inte låta bli att känna mig så fruktansvärt avundsjuk. Dom kommer ha en stor fest för honom, för att han gifter sig med en kvinna han inte vill ha. Hon kommer flytta hem till hans familj i hemlandet. Han kommer ha sex med henne, för annars kommer hon skvallra för sina föräldrar och det blir problem. Han måste sova med henne när han är där. Hans kompisar i Sverige kommer att gratulera honom när han kommer hem, vara glada för att han har gift sig. Ingen av dom har någonsin visat glädje över att han är med mig, över att vi snart har två barn.

    Och hela situationen gör mig så förbannad. Dels att den andra kvinnan är så trög (och nej, det är väl inte hennes fel att hon inte förstår, utan kulturen som tvingar henne till acceptans), men även att det ska behöva vara så att hon för resten av livet kommer att vara ratad om han avbryter förlovningen med henne. Hon har ju inte gjort något fel. Och inte han heller. Utan det är kulturen som är helt jävla knas.

    Jag är livrädd för att jag inte ska kunna titta på honom när han kommer hem igen utan att känna avsky. Kommer jag öht kunna ha sex med honom igen, utan att undra om han tog på henne på samma sätt? Kommer han hålla om henne när dom sover ihop?

    Ibland önskar jag att hon bara dog. Typ påkörd av en buss. Och jag skäms för mina tankar, för hon har inte gjort fel. Mest önskar jag ju att hon valde att avbryta förlovningen, för då är det okej. Men det kommer ju aldrig hända.

    Att leva utan honom vet jag inte hur jag skulle klara, jag vill inte ha ett liv utan honom. Jag vill inte. Det är fan snäppet värre än att behöva dela honom med någon annan. Men hur fan överlever vår relation detta? Hur kan jag acceptera läget, utan att gå sönder inombords?

    Och du som känner att du behöver diskutera hur sjukt det är med män som har två fruar/kvinnor, kan starta en egen tråd om detta.

  • Svar på tråden Att leva med en man som måste gifta sig med en annan kvinna
  • Anonym (Ö)
    Wed 28 Aug 2019 18:40
    #1
    -1 +1

    Givetvis kan han vägra, men han vill väl knulla henne.

  • Anonym (stone­)
    Wed 28 Aug 2019 18:50
    #2
    +8

    Hårda sanningen är att han vill gifta sig med henne. Annars hade han inte gjort det.
    Sedan undrar jag hur du kan vilja vara med en man som beter sig som han gör, som är verbalt elak mot en annan kvinna och spottar på henne!

  • Anonym (indok­triner­ad)
    Wed 28 Aug 2019 18:58
    #3
    +5

    Kvinna, du låter som en indoktrinerad. Det låter inte friskt någonstans att du accepterar honom och hans sätt mot andra kvinnor.

  • Anonym (J)
    Wed 28 Aug 2019 19:00
    #4
    +2

    Han (och även du) har vetat om att detta skulle hända. Nu kom verkligheten ikapp er. Du får acceptera att dela honom med någon annan eller välja bort honom. De andra alternativen säger du själv dörren är stängd för. Han kanske inte heller uppskattar att försöka hålla två familjer vid liv samtidigt. Se tiden an.

  • Anonym (F)
    Wed 28 Aug 2019 19:02
    #5
    +3

    Så du blev lurad, ja vad ska man säga. Gilla läget och gå vidare. Vem vill va tillsammans med någon som misshandlar en annan kvinna verbalt och bespottar henne? Och han har ett val, du är bara inte hans första-val.

  • Anonym (***)
    Wed 28 Aug 2019 19:03
    #6
    -2 +8

    Jag ska inte diskutera män som gör som han, däremot hade det varit intressant att diskutera kvinnor som väljer att leva med och skaffa barn med en man som redan är upptagen. Hur tänker man? 

  • Anonym (Sjukt­)
    Wed 28 Aug 2019 19:03
    #7
    +2

    Och han ska alltså gifta sig med henne i hemlandet, men bo medcdig i Sverige? Är du och dina barn ens kända av hans familj eller hans frus familj?

    Vad gör du när han tar hit sin fru?

    Oavsett har du satt dig i situationen själv, nu får du stå ditt kast.

  • Wed 28 Aug 2019 19:06
    #8
    -1 +6

    Du valde att skaffa barn med honom trots att du visste att han var förlovad och skulle bli tvungen att gifta sig. Nu får du glatt ta situationen i hand och leva med den, tror iofs inte din pojkvän kommer klaga så mycket på att ha två hål o nöta i.

  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Wed 28 Aug 2019 19:07
    #9
    -2
    Anonym (J) skrev 2019-08-28 19:00:05 följande:

    Han (och även du) har vetat om att detta skulle hända. Nu kom verkligheten ikapp er. Du får acceptera att dela honom med någon annan eller välja bort honom. De andra alternativen säger du själv dörren är stängd för. Han kanske inte heller uppskattar att försöka hålla två familjer vid liv samtidigt. Se tiden an.


    Men precis, det är ju bara att gilla läget. Även om det är riktigt jävla jobbigt och jag inte vet hur jag ska hantera hela situationen för att det ska vara så lite jobbigt som möjligt. Hon kommer aldrig komma till Sverige och han kommer att besöka sin familj och henne vartannat år som mest. Men det kanske bara är att se vad tiden gör och förneka allt med henne tills dess...

    Och för att förtydliga, han har inte spottat på henne fysiskt, utan genom telefonen.
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Wed 28 Aug 2019 19:08
    #10
    Anonym (Sjukt) skrev 2019-08-28 19:03:51 följande:

    Och han ska alltså gifta sig med henne i hemlandet, men bo medcdig i Sverige? Är du och dina barn ens kända av hans familj eller hans frus familj?

    Vad gör du när han tar hit sin fru?

    Oavsett har du satt dig i situationen själv, nu får du stå ditt kast.


    Ja, dom vet om att jag/vi finns. Och nej, hon kommer inte att komma hit.
Svar på tråden Att leva med en man som måste gifta sig med en annan kvinna