Inlägg från: Drottningen1970 |Visa alla inlägg
  • Drottningen1970

    Min man vill bara ha analsex!!

    Hur uppfostrar vi våra flickor egentligen? Hur har det blivit så att även idag 2019 så gör kvinnor våld på sig själva för att vara en man till lags.

    Så vansinning frustrerande...

  • Drottningen1970

    Du behöver inte få honom att förstå. Du behöver inte hitta ett sätt... du behöver inte ställa upp, ge det en chans till och allt vad jag läser.

    Det enda du behöver göra är att säga nej och hålla fast vid det. Sen är det upp till honom att hantera det.

  • Drottningen1970
    Anonym (Analsex) skrev 2019-08-31 18:42:43 följande:

    Men att prova något nytt

    sexuellt är inte samma sak som att vara någon till lags. Det kunde ju vars så att ts tyckt det var superskönt trots att hon varit skeptiskt innan. Finns många som ändrat sig angående analsex.

    Och ts är ju väldigt tydlig med att hon INTE tänker ställa upp på det för sin mans skull.

    Så vad är det för fel på uppfostran du tänker på?


    TS är knappast en isolerad händelse. Om du kollar runt i trådarna här så ser du att det fullständigt kryllar av kvinnor som vänder ut och in på sig för att vara sin man till lags sexuellt. För annars blir han ledsen, sur, arg, besviken, kanske hittar nån annan..etc etc.

    Och i dessa trådar fullständigt kryllat det även av goda råd om hur kvinnan ska lära sig gilla nåt hon inte gillar, ställa upp för husfridens skull. Råd som kommer från andra kvinnor.

    Det är ett symptom på ett samhällsfel, och med uppfostran menar jag dels det som kommer hemifrån men inte minst den kvinnoroll som flickor i samhället, via medier etc fostras in i. Där det till syvende och sist handlar om att Kunna få och behålla en man. Trots frihet karriär, självständighet så lurar det där under ytan, att viktigast av allt när du är kvinna är att kunna tillgodose en mans behov. Obehagligt.
  • Drottningen1970
    Anonym (Analsex) skrev 2019-09-01 00:55:39 följande:

    De flesta män anpassar sig väldigt till sin kvinna, för att få ligga. Men det rör sig främst om andra saker än sexet, men det är oerhört mycket vanligare att det är kvinnan som sätter upp reglerna i förhållandet och mannen som anpassar sig än tvärtom.

    Sen undrar jag vem som får kvinnor att tro att de måste göra en massa saker de inte vill?

    Kvinnor sitter på den sexuella makten i vårt samhälle, och behöver inte anpassa sig ett dugg.


    Haha.... vem sa nåt om en offerkofta?? Haha...
  • Drottningen1970
    molly50 skrev 2019-09-01 17:18:44 följande:

    Då har du i alla fall verkligen försökt.

    Då återstår bara att säga nej. Du ska inte ställa upp på något du inte vill göra.

    Om han inte kan respektera det så återstår väl bara att lämna honom.


    Fast är det rimligt att man ?i alla fall verkligen måste försöka? innan man får säga nej?
  • Drottningen1970

    [quote=79871463][quote-nick]Sgtwolf skrev 2019-09-01 18:41:13 följande:[/quote-nick]Det som känns riktigt fel ska man säga nej till och ska kunna förvänta sig att det respekteras.

    Annat.... Man ska testa två gånger. En för att se vad det är, nästa gång för att känna efter om det är nått man gillar. Det händer rätt ofta att den man spontant är skeptisk till, visar sig vara nått man gillar. Naturligtvis så ska man kunna bryta ifall det gör ont eller på annat sätt är obehagligt. "Många" säger nej bara för det inte redan är nått man gillar eller är van. Men då går man faktiskt ofta miste om mycket som är fantastiskt bara man tar steget och provar.[/

    Trams. Vuxna människor är fullt kapabla att själva avgöra vad de vill testa eller inte. Vare sig det handlar om fisting eller surströmming.

Svar på tråden Min man vill bara ha analsex!!