• Tazzme

    Konflikt med svärmor

    Alla tycker och tänker ju olika. Men jo, om ni alltid brukar uppmärksamma födelsedagar med nåt litet på morgonen, så tycker jag nog att det var konstigt att din sambo missade det. Att inte "vilja ha nåt stort" är nog verkligen inte samma som att inte vilja få den "vanliga" uppvaktingen hemma av familjen.

    Tyvärr kanske din sambo inte fattade det. Han kanske trodde att du menade att du inte vill göra typ nåt alls? Svårt att säga. men antagligen är det frågan om ett missförstånd. Förstår dock att du blev ledsen, speciellt med tanke på gravidhormonerna. Men det har ni ju förhoppningsvis rett ut nu, så är det bara för dej att föröska se det som ett olyckligt missförstånd och inte tänka på det mera. 

    Din svärmor dock. Verkligen ett övertramp! Inte okej! Håller med de andra. Tur att ni bor så långt ifrån varandra. Tycker att du bra kan skicka henne ett meddelande eller nåt, efter en par dagar, som andra redan föreslagt. Idén om att din sambo tar ett snack med henne med tycker jag också låter bra.

Svar på tråden Konflikt med svärmor