• Sat 7 Sep 2019 20:15
    8929 visningar
    129 svar
    129
    8929

    Letrozol, flera?

    Jag är just nu på dag 24, och det här är vårt tredje försök med Letrozol enkel kur! Vi har försökt totalt i 1,5 år, och har genomgått en utredning som visa att jag har PCOS men med egen ägglossning ibland. Alla andra prover var bra. Vi har prickat in ägglossning flera gånger det här året, men det vill ändå inte hända. 

    Just nu är jag som sagt på dag 24, borde ha mens om en vecka.. Jag vet inte om jag inbillar mig, men tycker det känns lite annorlunda den här gången. Det ilar till och värker ibland i livmodern, jag har haft högre temp än normalt. Inte jätte högt, men lite högre än vad jag brukar! Igår kväll och just nu denna stund, så har jag haft ömma bröst! Inte när jag tar i dom, eller i själva bröstvårtorna. Det tar liksom ont på insidan så att säga.. Har aldrig varit med om det förut, så hoppas verkligen det är gravid tecken!

    Är det någon annan som kämpar på med Letrozol just nu och som vill berätta hur det går? Glad


    PCOS, LETROZOL
  • Svar på tråden Letrozol, flera?
  • Sun 8 Sep 2019 22:32
    #3

    Den här gången fick jag ägglossning redan på dag 11, brukar annars nästan alltid ha på dag 19! Höll nästan på att missa det, jag hade haft riktigt mycket äl sekret två dagar tidigare (aldrig haft så mycket) och tog ett test bara för att se om det var på väg.

  • Sun 8 Sep 2019 22:35
    #4

    Jag hoppas verkligen på ett pluss denna gång, har väntat så länge och känner mig nästan desperat! Har inte haft några känningar i brösten idag, lite i "tjejmagen"  dock men det har jag ganska ofta så det behöver inte betyda något. Hur är det för er? 

    Håller tummarna för oss alla tre! Tänk så roligt det skulle vara om vi alla tre lyckades den här gången :)

    Skriv gärna hur det går för er!

  • Mon 9 Sep 2019 08:52
    #10

    Min gör första gången och sen blir det ingen uppföljning med vul om man fick en ägglossning första kuren! Hade gärna gjort flera, men har nyligen flyttat utomlands så kan inte få vård från den kliniken mera.

  • Tue 10 Sep 2019 19:01
    #23
    Clemmentina skrev 2019-09-08 07:46:47 följande:

    Känner igen mig i vad du skriver. Jag är också på min tredje enkelkur med Letrozol och är på dag 23. Bim nästa helg! Vilka spännande symptom du har. Till skillnad från tidigare kurer har jag inte ömma bröst, kurvan ser annorlunda ut (mindre jämn än tidigare och med högre temperaturer). Just nu har jag rätt mycket molvärk. Jag vågar inte hoppas för mycket då jag har blivit besviken så många gånger tidigare. Håller dock tummarna för oss båda!


    Hur har det fått för dig? Vad har din temp legat på om jag får fråga? 

    Jag ska ha mens om fem dagar, känner mig inte gravid eller som att mensen är påväg. Har fortfarande ont i en bröstet, nu bränner det och är varmt. Så tror det är något annat är gravid symptom. 
  • Tue 10 Sep 2019 20:58
    #27
    Clemmentina skrev 2019-09-10 20:29:07 följande:
    Det låter väldigt mycket som mig! Ömmande bröst till och från idag men det är också det enda. Kurvan har legat på ungefär 36.90 några dagar nu. Brukar ha en svagt stigande kurva som är som höst 2-3 dagar innan äl (då runt 36.9). Bifogar min kurva om du vill se?
    Åh vad spännande, hoppas på plus för dig!

    Min temp har legat på 36,7-36,9 sen en vecka tillbaka. Jag är inte så insatt i att mäta, men har tidigare kollat före BIM mest av nyfikenhet. Vet inte alls om det  betyder något? Brukar ligga på strax över 36 vanligtvis, ibland under. 
  • Fri 13 Sep 2019 15:18
    #32

    Idag kom mensen, är inte förvånad och super ledsen förstås! Förstår inte vad vi gör fel, ägglossningen kommer och vi prickar in den. Vi är inte överviktiga, varken röker eller dricker, tar inga droger, dricker inget koffein.. Och alla prover vi tagit är bra, förutom mitt pcos utseende på äggledarna. Varför blir jag inte gravid?! ????

  • Fri 13 Sep 2019 17:44
    #34
    Clemmentina skrev 2019-09-13 15:41:09 följande:
    Åh vad tråkigt! Jag har inga bra svar men lider med dig och känner igen mig. Min mens har inte kommit än men tog ett test idag som var negativt så ställer in mig på mens i helgen.
    Ja det är jobbigt.. Vi har två försök till med Letrozol, och sen kan vi ställa oss i kö för IVF om vi vill. IVF känns så onödigt när det "egentligen" inte ska behövas, vi ska ju liksom kunna fixa det här själv. Men jag vet inte hur länge jag orkar med det här! 

    Usch vad synd! Hade varit roligt om någon (helst båda) av oss hade fått en plus! :(
  • Tue 17 Sep 2019 17:29
    #44

    Jag påbörja Letrozol kur nummer fyra, enkeldos, i söndags. Har hittills mått ganska bra, det har varit ganska varierande dom tre tidigare kurer!

    I måndags kom det ett brev med en telefontid till gyn, tror det är en allmän koll för att se hur det går. Jag kommer då kolla med dom hur "säkra" våra positiva prosvar är! Om det finns skäl till att göra om dom. Både min fästman och jag har funderat på varför det aldrig tar sig, då jag har haft ägglossning både med Letrozol men också själv, dom senaste sex försöken och vi vet att vi har prickat in dom, men ändå så händer det absolut ingenting. Man blir ju att tvivla på att alla svar faktiskt är bra. 

  • Tue 17 Sep 2019 19:34
    #47
    Clemmentina skrev 2019-09-17 17:59:56 följande:
    Det låter bra med en allmän koll. Kanske de kan ta lite kompletterande prover också!? Liknande tankar finns hos mig med...känns som det är något mer. Jag startar kur 4 imorgon! Tar det sig inte nu kommer jag ta kontakt med gyn och då är det förmodligen ivf som väntar.
    Ja lite så tänker jag! Även om proverna visar samma igen, så kanske det kan lugna oss. Vad spännande! Hur känner du inför IVF? 
Svar på tråden Letrozol, flera?