• Anonym (Kaffedraken)

    4-åring inte haft vattkoppor

    Jag är orolig. Hennes avdelning har haft det i omgångar men hon fick det aldrig. Jag spanade efter enstaka koppor men nej, inget. Nu har hon börjat storbarnsavdelning och där har "alla" haft det. Det går aldrig koppor på 4-5-årsavdelningarna.

    Koppor är farligt om man får dem sent, varför jag är jätteorolig. Nån mer?

  • Svar på tråden 4-åring inte haft vattkoppor
  • Anonym (Kaffedraken)
    Fjäril kär skrev 2019-09-08 10:28:23 följande:

    Farligt blir det när man närmar sig vuxen ålder. Jag hade vattkoppor som 10-åring.


    Ok. Har hört att tonåren också är farligt. Men hoppas hon får dem snart.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Barbro45 skrev 2019-09-08 11:50:46 följande:

    Man kan testa om man har antikroppar mot varicella-zoster-virus, hör med BVC om du är orolig. Vissa barn kan få det väldigt lindrigt med endast några röda prickar som knappt märks. Men förstår att du vill få klart besked om läget.


    Vill inte sticka henne i onödan. Hoppas att hon ska få det snart.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (vaccin) skrev 2019-09-08 13:39:02 följande:

    Det är en myt att vattkoppor inte är farligt för små barn.... man bör vaccinera helt enkelt. 


    En av 100.000 barn får svåra komplikationer. Skräckpropaganda från vaccintillverkare.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (vaccin) skrev 2019-09-08 16:02:53 följande:

    Hoppas ditt barn slipper få utvecklings nedsättningar eller vad som är värre för att du inte tror på forskning. Och hoppas vid gud att det bara är för detta du inte lyssnat på vetenskapen utan att du iallafall vaccinerat alla andra vaccin som man skall samt att du inte tror att du kan bota barnsjukdomar med homeopati (Läste bara idag om föräldrar som försökt bota sitt barns öroninflammation med kamomillate på hänvisning av en homeopat trotts att barnet hade vätska som rann ut örat och hög feber som inte gick ner. Barnet dog och föräldrarna har nu dömts till fängelse och den 24 får vi veta om homeopaten gör dem sällskap... 

     


    Du verkar vara militant. Forskning är ofta vinklad och betald. Vaccinskador är vanligt.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (kasnörg) skrev 2019-09-08 23:16:29 följande:

    Anti-vaxxers är inte helt ute och cyklar när de påstår att vaccin kan orsaka neurologiska skador. Ett exempel är vaccin innehållandes tiomersal (konserveringsmedel av kvicksilver) som det gjordes ett undantag för i svininfluensavaccinet och det är ju välkänt att många barn fick sin hjärna förstörd för resten av livet av det. 500 barn offras för att några gamla och sjuka ska få ett par år till. Das kristlig moral.

    Ni som inte tror att injicering av kvicksilver kan påverka kroppen negativt tror förmodligen inte att amalgam gör det heller och då är ni inte långt ifrån flat-earthis, klimatförnekare etc.etc.


    Har man osynliga infektionet i kroppen, som borrelia eller streptokocker, som inte alltid ger typiska symtom, så kan alla vaccin utlösa svåra autoummuna tillstånd. Vaccin är ofarligt för helt friska personer med gott immunförsvar, men eftersom vacciner sätter ned immunförsvaret kan de orsaka allvarliga skador hos de som redan har nedsatt försvar.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Vaccinera) skrev 2019-09-09 09:10:05 följande:

    Du inser väl att någon vecka i kliande plågor med eventuella ärr och i värsta fall svårare sjukdom är tusen gånger värre än ett litet snabbt vaccinstick?

    Varför inte göra det du kan för att lindra sjukdomen för henne? Istället är du så orolig att du startar en tråd, vilket inte kommer hjälpa ett dugg.


    Jag har äldre barn som haft kopporna så jag är inte helt ovan. Och varenda barnsjukdom man haft stärker immunförsvaret medan vacciner sätter ner det!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Gameofthrones skrev 2019-09-09 11:11:50 följande:

    Kan du inte få hem till ngn så får dem leka tillsammans ett tag? Så gjorde mina syskon med deras barn. Mina fick från dagis och mina andra fick det med.

    Det är lika bra, göra det på nått sätt!? Om du tycker att det är lämpligt och få det just nu. Annars vänta.


    De har haft det i omgångar på förskokan och jag har väntat på att hon ska få det varje gång. Men hon klarar sig.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (kasnörg) skrev 2019-09-09 11:16:54 följande:

    Det är säkert sant det du skriver men i det här fallet vet man helt säkert att barnen fått neurologiska skador pga. kvicksilvret i tiomersal. Sedan om skadorna uppkommit genom att immunförsvaret avlägsnat celler som blivit förgiftade eller om cellerna självdött av tungmetallen spelar ingen roll - det är förgiftning vilket som.

    Om det nu skulle vara en ökad risk att få permanenta hjärnskador av vaccin ifall man har en dold sjukdom vore väl det vettigaste ta sänkan på alla före vaccinering för att vara på den säkra sidan ellerhur? Dessutom bör alla som har, haft eller har anlag för autoimmuna sjukdomar rekommenderas att vara försiktiga med vaccin, särskilt de som det inte finns några långtidsstudier på.


    Borrelia påverkar inte sänkan.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Iarwain skrev 2019-09-09 11:20:34 följande:

    Så hur avgör du vilken forskning som är vinklad och betald?

    (Nu har betalande inte en orsak-verkan förhållande till resultat, men ändå...)

    Är det så att all forskning som inte stämmer med din världsbild är "fel"-vinklad?

    Kan du visa på någon forskning som visar det du påstår?

    Kan du med gott samvete påstå att du är bättre på detta ämne än de forskare som lagt ner år av sitt liv för att förstå detta med vaccin?


    De som tillverkar vaccinen betalar forskningen på vaccin. De som säljer insulin försöker påverka kunderna (patienterna, genom vårdens representanter) att kostomläggning är onödigt vid diabetes. Trots att de vet att just kostomläggning gör att diabetiker kan slippa insulinet helt och leva längre. Det är pengar som styr. Det finns otaliga vaccinforskare och chefer på läkemedelsbolag som gått ut och berättat om hur riskerna med vacciner tystas ned. Det finns otaliga läkare som aldrig skulle vaccinera sina barn.
Svar på tråden 4-åring inte haft vattkoppor