• Anonym (Abc)
    Tue 10 Sep 2019 14:18
    6174 visningar
    206 svar
    +1
    206
    6174

    Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

    Så fruktansvärt respektlöst! Förutom att han våldtar dig så tycker han att hans lust är viktigare än att du kan få en infektion/läka sämre eller bli gravid, nåt som kan undvikas.

    Skulle aldrig kunna ha sex med honom frivilligt igen efter det där, han är sjuk!! En normal man gör inte så. Finns ingen på denna planet som är så kåt att man inte kan styra över det, det vore att reducera honom till ett djur. Det handlar ENDAST om att han inte respekterar dig eller bryr sig om dig. Det är ren ondska skulle jag säga. Du ska kunna ligga och sova i din egen säng utan att vara orolig att han ska våldta dig!

    Förstår så väl att du vill släta över det hela och fokusera på eran son och ha en fin första tid, men är han kapabel till det så är han kapabel till vad som helst! Tycker du ska vända till bvc eller liknande och berätta. Om du måste lämna honon, se till att han inte får vårdnaden över ert barn. En människa med sån dålig impulskontroll kan ju göra vad som helst, skulle aldrig lämna barnet med honom ensam!

Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen