• Sasu

    Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

    Är ju för fan våldtäkt! anmäl honom och släng ut honom. Du kan ju bli dödligt sjuk om du får en infektion, får mig att fundera om han inte har gjort detta förut, bara att du inte har vaknat innan!! Släng ut honom och anmäl honom till polisen. Be om hjälp från BVC eller kvinnojouren om du inte klarar det själv.


    Att han inte kan kontrollera sig är ju ren bullshit. Förstår att du inte vill förstöra tiden då bebisen är liten, men om han fortsätter såhär kommer du hamna på akuten med en rejäl infektion, samt att du aldrig kommer läka ordentligt eftersom han forsätter riva upp sår.

  • Sasu
    Anonym (Sluta överdriv) skrev 2019-09-12 07:52:42 följande:

    Tycker du förstorar upp och överdrivet en massa. Kvinnojour(?) ärligt, det är ts partner och pappan till hennes barn du svartmålar.

    Klart man kan ha sex även som nyförlöst, herregud


    Livmodern är helt öppen efter en förlossning, inne i livmodern är ett öppet sår där moderkakan har suttit. detta såret har väldigt lätt för sig att bli infekterat då det tar några veckor för det att läka. Just därför dom inte rekommenderar att ha sex tills man slutat att blöda. man kan såklart ha sex efter en förlossning, men man ska åtminstone vänta några dagar och man ska använda kondom. En infektion i livmodern är dödligt och man insjuknar snabbt, 40 graders feber och extrem smärta. nu hade han oskyddat sex, ingen kondom rättare sagt.extremt mycket bakterier som kommer med in, immunförsvaret har heller inte kommit igång än då man får rejält nedsatt immunförsvar under en graviditet, vilket ger en stor infektionsrisk och kroppen kan inte försvara sig ordentligt. Sen har hon TYDLIGT sagt NEJ till sex, både innan och under sexet = våldtäkt. Man har ont som in i helvete efter en förlossning, pröva själv att trycka ut en melon ur fittan, eller om du är man, genom anus. Man är inte smärtfri efter en förlossning, särskilt inte som förstföderska.


    Sen skiter jag fullständigt om det är pappan till barnet och ts sambo som gjort detta, bara för att man är ihop betyder det inte att det är okay att ha sex med någon som inte vill. Sex är ingen rättighet och om TS sambo verkligen måste få orgasm så har han 2 fungerande händer.

  • Sasu
    Anonym (Sluta överdriv) skrev 2019-09-12 11:58:17 följande:

    Du antar helt fel jag tre barn och har fött dem alla.

    Tycker ändå att det överdramatiseras i den här tråden helt i hysteriskt me to anda...

    Har man en partner får man ställa upp lite annars ska man inte bli så förvånad om partnern hittar sex på annat ställe


    förstårligt att man inte vill ha sex efter en förlossning.. jag har fortfarande inte haft sex för jag känner att jag inte läkt ordentligt än. 9 veckor sen förlossningen. Ställer upp men en runk istället för sex, vilket min man går med på. Han tvingar inte till sig sex och försöker inte ha sex med mig om jag inte vill. Man ska inte bli tvingad till att ställa upp.
Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen