• Anonym (Qw)
    Tue 10 Sep 2019 14:50
    1410 visningar
    26 svar
    26
    1410

    Tjejer. Är smala killar bättre älskare?

    Tänkte jag skulle fråga om någonting jag faktiskt har hört. Det var visserligen längesedan. Men det verkar i alla fall som om yngre tjejer igår och idag föredrar verkligen smala killar. Ja på gränsen till verkligt magra. Någonting som tycks gå igen år från år. Man kan ju undra varför. Är de verkligen bättre älskare? Eller är det en kombination med att smala ofta är lite mer välutrustade. Men det får vi ta i en annan fråga.  

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Tjejer. Är smala killar bättre älskare?
  • Anonym (Qw) Trådstartaren
    Tue 10 Sep 2019 20:26
    #3
    Anonym (Eli) skrev 2019-09-10 15:07:51 följande:

    Nu har du ju varit Väldigt dålig på att definiera vad du menar med "smal". Men jag röstade ja eftersom att tjocka killar inte orkar lika mycket. Jag vill bli tagen Ordentligt! :P Sen behöver det inte vara en tunnis för det - helst får han ha lite muskler!


    Jag tror i alla fall att killar som t ex ser ut som han som startat tråden "Storleken spelar ingen roll.. Eller?". I allmänhet går hem mer hos tjejer. Speciellt då yngre tror jag. Frågan är då varför?

     


     
  • Anonym (Qw) Trådstartaren
    Sat 14 Sep 2019 16:57
    #26

    Hm det verkar precis som om de allra flesta här tror att de flesta som tränar på gym är färdig deffade fittess boys. Men om det nu inte är ett alldeles speciellt gym. Så tycker jag ni har fel och har väldiga förutfattade meningar om de som tränar på gym. Synd tycker jag. Men det skvallrar väl å andra sidan lite om hur personen är som svarar.  

Svar på tråden Tjejer. Är smala killar bättre älskare?